REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiausiai kamuolių Nacionalinėje krepšinio lygoje atkovojantis (10,2 atk. kam. per rungtynes) Martynas Linkevičius – neabejotinas Jonavos „Triobet“ lyderis, vedantis komandą į pergales. Per 32 rungtynes net 17 „dvigubų dublių“ surinkęs krepšininkas pagaliau sulaukė pripažinimo ir buvo išrinktas geriausiu savaitės žaidėju. 196 cm ūgio puolėjas sako, kad prie šio titulo labiausiai prisidėjo komandos draugai. Kartu su jais M. Linkevičius tikisi būti tarp keturių stipriausių čempionato komandų, kurios susitiks finaliniame ketverte.

REKLAMA
REKLAMA

Martynai, gerai žaidi ne tik tu, bet ir tavo komanda. Iškovojote tris pergales iš eilės ir šoktelėjote į 4-5 turnyrinės lentelės poziciją. Kas pagerėjo jūsų žaidime?

REKLAMA

Taip, mūsų komandos sportinė forma vis gerėja. Manau, geras komandos ir trenerio darbas treniruotėse bei noras laimėti įtakojo mūsų spurtą.

Pirmajame rate pralaimėjote rungtynes ir su „Delikatesu“, ir su „Sūduva-Mantinga“, tačiau praėjusį savaitgalį šioms komandoms atsirevanšavote. Kaip manai, kas labiausiai prisidėjo prie jūsų pergalių?

Pirmajame rate tikriausiai dar nebuvom pasiekę tokios geros formos. Be abejonės, laimėti padėjo ir noras atsirevanšuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš „Delikatesą“ laimėjote 4 taškais, prieš „Sūduvą-Mantingą“ trimis...

Kai žaidėme su „Delikatesu“, per anksti patikėjome pergale, o po susitikimo su „Sūduva-Mantinga“ toks rezultatas ir turėjo būti, nes komandų jėgos apylygės.

Paskutines reguliaraus sezono rungtynes žaisite su absoliučiais NKL lyderiais „Mažeikiais“. Ar negąsdina tokie varžovai? Kaip tokioms rungtynėms ruošiatės?

Negąsdina visai. Ruošiamės kaip ir kiekvienam mačui.

Šiuo metu kartu su Cezariu Trybanskiu esi daugiausiai kamuolių atkovojantis krepšininkas lygoje (10,2 atk. kam. Per rungtynes). Ar praėjusiuose sezonuose pasiekdavai panašius rodiklius?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiemet daugiau atkovoju. „Uoslė" pagerėjo (šypsosi).

O kaip apskritai vertini savo jėgas, fizinę formą?

Fizinę formą vertinu labai gerai. Manau, ji geriausia kokią esu kada turėjęs.

Artėja paskutiniai reguliariojo sezono susitikimai. Ką prognozuoji savo komandai šių metų sezone?

Aš savo komanda tikiu. Prognozuoju patekimą į finalinį ketvertą.

Kokią komandą matai šių metų NKL čempionais?

Sunkus klausimas. Yra šešios komandos, kurios gali tapti nugalėtojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų