• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Algirdas Butkevičius tvirtina, kad valdančioji koalicija išlieka tvirta ir niekas jos ardyti neketina. Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) atstovai, kurių lyderiai praėjusią savaitę užsiminė net apie galimybę trauktis iš valdančiosios koalicijos, taip pat teigia esantys patenkinti pasiektu susitarimu.

REKLAMA
REKLAMA

,,Mes neturėjome net ketinimų iširti. Koalicija yra stipri, Vyriausybė dirba labai gerai. Nesijaučia, kad ministrai būtų iš atskirų partijų“, – pasibaigus antradienį vykusiam valdančiosios koalicijos politinės tarybos posėdžiui žurnalistams teigė A. Butkevičius, atsakydamas į klausimą, ar dėl LLRA keliamų reikalavimų valdančiajai koalicijai nekyla pavojus iširti.

REKLAMA

Pasak A. Butkevičiaus, posėdyje buvo pasikeista nuomonėmis, kokia yra susiklosčiusi padėtis, kad yra ir bus daroma.

Prieš politinės tarybos posėdį – pokalbis prie 4 akių.

LLRA lyderis europarlamentaras Valdemraras Tomaševskis žurnalistams sakė esąs patenkintas susitikimo rezultatais. Paklaustas, ar atsisakė minčių , kad jo vadovaujama LLRA gali trauktis iš valdančiosios koalicijos, V. Tomaševskis atsakė: ,,Turiu labai mažai.“

REKLAMA
REKLAMA

,,Artimiausiu metu visus klausimus, kurių negalėjome išspręsti, bandysime išspręsti. Iki galo dėl terminų dar nesutarėme, bet esame pasiryžę kartu dirbti“, – sakė V. Tomaševskis.

Jis prasitarė, kad prieš politinės tarybos posėdį įvyko dar vienas – jo ir premjero A. Butkevičiaus pokalbis. ,,Esu patenkintas susitikimu su premjeru, esu patenkintas dėl mūsų tarybos posėdžio“, –sakė LLRA lyderis. Tačiau jis neskubėjo atskleisti, dėl kokių konkrečių dalykų buvo diskutuojama ir dėl ko sutarta.

,,Mes susitarėme, kaip spręsti iškilusias problemas, sutarėme dėl sprendimo realizavimo mechanizmo. Kalbėjome dėl kai kurių švietimo reikalų, dėl bendradarbiavimo kai kuriose savivaldybėse“, – žurnalistams sakė V. Tomaševskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų