REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės turnyre žaidžiamos ketverios V-ojo etapo rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek netikėtai iš turnyro pasitraukė Londono "Arsenal" ekipa, namuose 0:1 turėjusi pripažinti "Blackburn Rovers" ("Championship" divizionas) pranašumą.

REKLAMA

44 minutę "Arsenal" galėjo išsiveržti į priekį, kai Tomašas Rosicky puikiu perdavimu Gervinho išvedė vieną prieš "Rovers" vartininką, tačiau Dramblio Kaulo Kranto rinktinės narys savo šanso neišnaudojo ir smūgiavo netiksliai. 68 minutę jau pats T.Rosicky patikrino varžovų vartų konstrukcijos tvirtumą - kamuolys po galingo jo šūvio pataikė į skersinį.

Savomis progomis nepasinaudoję šeimininkai 72 minutę buvo nubausti. "Rovers" gynėjas Martinas Olssonas po greitos kontratakos į "Arsenal" vartus atliko stiprų smūgį, o "kanonierių" vartininkas Wojciechas Szczesny kamuolį kiek nesėkmingai atmušė prieš save. Tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje atsidūręs svečių puolėjas Colinas Kazim-Richardsas smūgiu gana keista trajektorija rezultatą persvėrė savo komandos naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Iniciatyva visas rungtynes priklausė šeimininkams, tačiau per likusį laiką jiems nepavyko rezultato pakeisti savo naudai, o "Blackburn Rovers" klubas iškovojo kelialapį į šeštąjį FA taurės etapą.

 

Kartu su "Blackburn Rovers" į kitą etapą prasibrovė ir "Millwal" ekipa ("Championship" divizionas), kuri išvykoje 0:3 sutriuškino "Luton Town" futbolininkus (5-as pagal pajėgumą šalies divizionas). Pergalę iškovojo ir "Barnsley" vienuolikė ("Championship" divizionas), kuri išvykoje 1:3 įveikė "Milton Keynes Dons" ("League One" divizionas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

20:00 val. prasidės "Oldham Athletic" ir Liverpulio "Everton" dvikova.

Anglijos FA taurė, V etapas:

"Luton Town" 0 - 3 "Millwall"

  • 12' [0 - 1] J. Henry
  • 36' [0 - 2] R. Hulse
  • 85' [0 - 3] D. N´Guessan

Londono "Arsenal" 0 - 1 "Blackburn Rovers"

  • 72' [0 - 1] K. Kazim-Richards

 

"Milton Keynes Dons" 1 - 3 "Barnsley"

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų