REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš mėnesį rinkoje pasirodęs prekės ženklas „Eco Travel“ toliau laužo nusistovėjusias poilsinių kelionių organizavimo taisykles ir pristato naują paslaugą – pigius skrydžius į vieną populiariausių Turkijos kurortų – Alaniją. Pasiūlyti skrydį be viešbučio nuspręsta atsižvelgus į sulauktas klientų užklausas. Skrydžio kaina bus nuo 49 litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Eco Travel“ tikslas – taupyti kiekvieną savo pirkėjo litą. Klientas renkasi pats, kokių kelionės paslaugų jis nori. Kai sulaukėme susidomėjimo įsigyti skrydžio bilietą be apgyvendinimo, supratome, kad turime reaguoti į klientų poreikius ir įtraukti naują paslaugą. Pasiektas rezultatas – skrydžiai į Alaniją nuo 49 litų į vieną pusę. Visos siūlomos skrydžių kainos bus fiksuotos“, – sako „Eco Travel“ vadovas Rytis Šūmakaris.   Planuojamų skrydžių kryptis – Vilnius–Alanija. Aviakompanija „Small Planet Airlines“ skraidins kartą per savaitę nuo balandžio 18 d. iki spalio 31 d. Lėktuvas iš Vilniaus kils 22.50 val. ir leisis 02.00 val. Gazipašos oro uoste. Atgalinio skrydžio išvykimo laikas – 02.50 val., nusileidimas – 06.05 val.

REKLAMA

Pirmuosius skrydžio bilietus į Turkiją pirkėjai galės įsigyti kelionių agentūrose, kurios skelbiamos „Eco Travel“ svetainėje. Pasak R. Šūmakario, vėliau bilietai bus pardavinėjami ir internetu.

Kol kas „Eco Travel“ siūlė įsigyti kelionės į Turkiją komplektą – skrydį su oro uosto mokesčiais, standartinį rankinį bagažą ir šešias nakvynes viešbutyje už žemiausią rinkoje kainą – nuo 699 litų. Kitas paslaugas klientai galėjo užsisakyti papildomai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu yra parduota beveik 20 proc. viso sezono kelionės komplektų. Dažniausiai pirkėjai rinkosi 5 žvaigždučių viešbučius, trečdalis – 4 žvaigždučių apgyvendinimą su įtraukta paslauga „Viskas įskaičiuota“.

R. Šūmakaris pastebi, kad pigias keliones dažniau perka didmiesčių gyventojai iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos. Vidutinė užsakomos kelionės kaina asmeniui – 1059 litai. Pasak jo, kelionės komplektas, susidedantis iš skrydžio ir apgyvendinimo, ir toliau liks pagrindine siūloma „Eco Travel“ paslauga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų