REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pokyčiai šalies finansų rinkoje, susiję su Lietuvos banko sprendimu laikinai apriboti Ūkio banko veiklą, neturi įtakos stabiliai Medicinos banko veiklai.

REKLAMA
REKLAMA

Medicinos bankas neturi jokių finansinių sąsajų su Ūkio banku, todėl mūsų banko klientai – ir fiziniai, ir juridiniai asmenys – gali būti visiškai saugūs ir ramūs“, – sako Gintaras Treinys, Medicinos banko valdybos pirmininkas, administracijos vadovas. – Esame pasiryžę toliau stiprinti savo pozicijas bankinėje rinkoje, pateisindami savo klientų ir akcininkų lūkesčius.“

REKLAMA

Medicinos bankas vykdo visus Lietuvos banko nustatytus veiklos riziką ribojančius normatyvus. Pagal 2012 12 31 duomenis Medicinos banko likvidumas – 48,7 proc., (LB nustatytas normatyvas – ne mažiau kaip 30 proc.), kapitalo pakankamumas – 13,4 proc. (LB nustatytas normatyvas – ne mažiau kaip 10 proc.).

Medicinos bankas neaudituotais duomenimis 2012 metais uždirbo 4,1 mln. litų grynojo pelno.

Medicinos bankas, atsižvelgdamas į tai, kad kai kurie banko klientai, apribojus Ūkio banko veiklą, gali turėti tam tikrų nepatogumų atliekant kasdienes bankines operacijas, siūlo banko klientams tiesiogiai kreiptis į lėšų gavėjus paprašant nurodyti jų sąskaitą Medicinos banke ar kitame banke, į kurią galėtų pervesti pinigines lėšas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų