• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis Imuniteto valdybai pavedė atlikti tarnybinį patikrinimą dėl Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnų veiksmų lydint pramogų verslo atstovus.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos departamento Imuniteto valdybai pavesta išsiaiškinti, ar nebuvo pažeisti teisės aktų reikalavimai, pasitelkiant uniformuotus policijos pareigūnus specialiomis spalvomis pažymėtais policijos automobiliais bei specialiąsias priemones (antrankius). Tarnybinio patikrinimo metu taip pat bus išnagrinėti žinybiniai teisės aktai, reglamentuojantys policijos pareigūnų pasitelkimą netiesioginėms funkcijoms atlikti.

REKLAMA

ELTA primena, kad penktadienį dainininkės Natalijos Bunkės gimtadienyje dalyvavo policijos ekipažas. Premjeras Algirdas Butkevičius neigiamai atsiliepė apie už atlygį pramoginiuose renginiuose dalyvaujančius valstybės tarnautojus.

Trisdešimtmetį penktadienį minėjusią N. Bunkę į slaptą jos gimtadienio vakarėlį atvežė policijos automobilis. Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis žiniasklaidai yra teigęs, esą gimtadienyje dalyvavęs pareigūnų ekipažas įstatymų nepažeidė, o vieno ekipažo kaina valandai yra apie 200-300 litų. Esą tokios paslaugos teikiamos ne tarnybos metu ir jei yra neužimtų policijos automobilių.

Teisėsaugos pareigūnai jau kelinti metai skundžiasi finansavimu šalies teisėsaugos sistemai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų