REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vokietijos darbo birža jaunai moteriai surado darbą viešnamyje, praneša žurnalas „Der Spiegel“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigiama, 19-metė mergina iš Pietų Vokietijos Augsburgo miesto darbo ieškojo mėnesius, galiausiai su ja susisiekė valstybinis darbo centras ir pasiūlė galima darbovietę.

REKLAMA

„Der Spiege“, remdamasis vietiniu laikraščiu „Augsburger Allgemeine“, teigia, kad mergina pasiūlymo padirbėti „Colosseum“ kolektyve sulaukė paštu. Priduriama, kad mergina turėtų vilkėti „atitinkamą aprangą“, jos pagrindinis darbas – nešioti gėrimus. Darbo birža teigė, kad būtų dirbama 48 val. per savaitę, daugiausiai naktimis ir savaitgaliais.

Tačiau merginai pradėjus aiškintis, kas gi per įmonė yra „Colosseum“, paaiškėjo, kad tai viešnamis. Internete save pristatantis ir kaip „nuodistų klubu“, kuriame visi gali „užsiimti seksu ir atsipalaiduoti beveik 2,500 kv. metrų patalpoje“. „Colosseum“ aprašyme taip pat priduriama, kad čia sudaryta galimybė klientams „susitikti su mega paslaugas teikiančiomis merginomis“, taip pat reklamuojama sukūrinės vonios ir, žinoma, baras.

Darbo birža jau atsiprašė merginos, kurio atstovai apgailestavo dėl įsivėlusios klaidos. Teigiama, kad paprastai Darbo centas atsiklausia darbo ieškančių žmonių, ar jie sutiktų dirbti suaugusių pramogų industrijoje – šiuo atveju to nebuvo padaryta.

2002 metais Vokietija legalizavo prostituciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų