• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sakoma, kad argentiniečių futbolo vunderkindą 25 metų Lionelį Messi reikia tiesiog mylėti. Argentinos rinktinės kontrolinėse rungtynėse su Švedija į aikštę įbėgęs sirgalius tai norėjo išreikšti paprasčiausiu bučiniu. Ir jam pavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Žodis Messi kai ką ima nejuokais erzinti. Cristiano Ronaldo neseniai tiesiog apstulbo, kai sirgaliai jam atvykus į vieną viešbutį vietoj portugalo vardo šaukė „Messi, Messi“. Kitiems jau net ištarti „Barcelona“ lyderio vardo nepakanka – norisi apkabinti ir pabučiuoti.

REKLAMA

Prieš pat baigiantis rungtynėms (88-ą minutę) Argentina – Švedija, vienas „Barcelona“ marškinėliais (nr. 10 – L. Messi numeris) apsivilkęs sirgalius ketvirtadienį įbėgo į aikštę ir savo misiją išpildė. Išskėstomis rankomis jis pribėgo ir apkabino keturiskart geriausią planetos futbolininką. Tuomet bučinys ir mielas plaukų pakedenimas.

Karštas L. Messi gerbėjas po sėkmingai pasiekto tikslo pats pasidavė apsaugos darbuotojui ir leido išvedamas iš aikštės. O ką futbolininkas? Jis absurdišką meilės apraišką priėmė be jokio pasipriešinimo ir reakcijos. L. Messi pasitaisė šukuoseną ir kibo toliau į darbą.

Rungtynes 3:2 laimėjo Argentinos rinktinė. Tiesa, L. Messi pelnyti įvarčio nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų