• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ištekėjusi policininkė buvo rasta negyva su uniforma po to, kai pastojo nuo koledžo dėstytojo. Mirtį kilpoje moteris pasirinko likus kelioms dienoms iki aborto, pranešą „dailymail.co.uk“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje gimusi specialioji pareigūnė Tammy Paterson (24) negalėjo pasirinkti tarp savo vyro Iano (28) ir savo mokytojo Johno Lewiso, kurį sutiko Deeside koledže. Prieš mirtį ji abiems vyrams išsiuntė tą pačią žinutę: “Aš mirsiu, atsiprašau”.

REKLAMA

T. Paterson santuokoje išgyveno tik trejus metus ir tada skyrėsi. J. Lewisas teigė žinojęs, kad ji ištekėjusi, turi vaiką ir išgyvena skyrybas su vyru. Jis pasakojo, kad iš pradžių moteris sakė norėjusi jų vaiko ir gyventi kartu, bet paskui persigalvojo, nes norėjo siekti policijos pareigūnės karjeros.

Moterį jos namuose rado J. Lewisas atskubėjęs su jos broliu po to, kai tik gavo žinutę. Moteris paliko raštelius savo trijų metų dukrai ir vyrui.

Policijos teigimu, moteris galėjo turėti psichologinių problemų dėl ankstyvame amžiuje patirtų sukrečiančių išgyvenimų – gauta informacijos, kad Lietuvoje, kur buvo nužudytas jos įtėvis, T. Paterson vaikystė buvo labai sunki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų