REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

22-ejų metų amerikiečių modelis Kate Upton populiarėja žaibišku greičiu, o jos putlios ir itin moteriškos kūno linijos į mados industriją įneša visai kitokį moters kūno grožio suvokimą.

22-ejų metų amerikiečių modelis Kate Upton populiarėja žaibišku greičiu, o jos putlios ir itin moteriškos kūno linijos į mados industriją įneša visai kitokį moters kūno grožio suvokimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina išgarsėjo tapusi tokių garsių mados leidinių kaip „Sports Illustrated“ ir „Vogue“ modeliu, o jos kūno formos tampa nauju grožio etalonu, mat mergina nė iš tolo neprimena liesos kaulėtos manekenės, kaip tik atvirkščiai – iškili krūtinė, moteriški klubai, apvalus užpakaliukas, putlūs žandai ir toli gražu ne bitės liemuo.

REKLAMA

Naujausiame žurnalo „The New York Magazine“ interviu gražuolė papasakojo apie savo požiūrį į kūno grožį, tikslus bei modelio darbą.

„Aš negaliu meluoti skaitytojams ir sakyti, kad modelio darbas – tai tarsi idealus paveikslas. Iš tikrųjų aš tiesiog nekenčiu visų tų suvaržymų dėl kūno svorio ir nuolatinio savo apetito slopinimo. Stengiuosi nuolat turėti veiklos, sveikai maitintis, kad neprireiktų savęs alinti griežtomis dietomis ir sudėtingais maitinimą reguliuojančiais režimais, kuriuos dažnai turi vos ne kiekviena manekenė. Aš niekada nežinau, kur būsiu rytoj, kur gali tekti netikėtai išskristi, todėl griežtas mitybos režimas man būtų tiesiog neįveikiama užduotis dėl itin aktyvaus gyvenimo būdo“, – atviravo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Po fotosesijos žurnalui „Vogue“ gražuolei visi keliai į mados industriją tapo atviri, o ji pati – itin mėgstama ir medžiojama fotografų, tačiau ji pati teigia, jog mada niekada nebuvo jos siekiamybė. „Vaikščiojimas podiumu ir madingų dalykų demonstravimas niekada nebuvo mano tikslas, tai visai ne tai, ką aš mėgstu. Galbūt tokiam darbui esu netgi per tingi. Žinoma, kalbu ne visai rimtai, bet tiesos tame, ką pasakiau, tikrai yra. Bet kokiu atveju, labai džiaugiuosi už tuos, kurių tikslas – būtent toks ir jie gali mėgautis jį pasiekę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

K. Upton prisipažino, kad nors ir niekada nekėlė sau tikslo užkariauti mados pasaulį, tačiau visada svajojo papulti ant žinomo žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio, ką įgyvendinti jai jau pavyko. „Visada svajojau papulti ant šio leidinio viršelio ir mano svajonė išsipildė. Po šios fotosesijos mane pradėjo kviesti įvairiausi skirtingi projektai, ko visiškai nesitikėjau, juk aš – nesu standartinis modelis. Esu tvirtai nusistačiusi už realių žemiškų formų moters grožį, o ne už išsekusius perlysusius modelius. Gaunu labai daug laiškų iš viso pasaulio su palaikančiais merginų žodžiais, todėl tai mane motyvuoja ir skatina toliau laikytis savo požiūrio.“

REKLAMA

Mergina besivaikančioms dietų ir siekiančioms itin liesų kūno formų pataria pirmiausia mylėti save, tada, anot jos, sėkmės nereikės vaikytis, ji pati ateis: „Pirmiausia reikia mylėti save. Jeigu pasitikite savimi ir gerai jaučiatės savame kūne – kokio sudėjimo ir svorio jis bebūtų – vadinasi, viskas jums pavyks“ , – įsitikinusi vis daugiau simpatijų visame pasaulyje susilaukianti mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų