REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien vyko atsakomasis Anglijos lygos taurės ("Capital One Cup") pusfinalio mačas tarp „Swansea“ ir Londono „Chelsea“ klubų. Šios rungtynės pasibaigė be įvarčių, bet „Swansea“ pirmas rungtynes svečiuose buvo laimėję rezultatu 2-0, todėl jie ir į lygos taurės finalą, kuriame žais su ketvirtos lygos klubu „Bradfor City“.

REKLAMA
REKLAMA

Velso klubas pavojingiau pradėjo rungtynes. Devintą minutę puikų šansą turėjo komandos lyderis Michu, tačiau stiprų ispano smūgį „Chelsea“ vartininkas Petras Čechas sugebėjo atlaikyti. Kiek vėliau galingą smūgį atliko Jonathanas De Guzmanas, bet olando smūgį blokavo gynėjai.

REKLAMA

Kitoje aikštės pusėje puikiai žaidė „Swansea“ vartininkas Gerhardas Tremmelis. Jis lengvai gaudė tiek Edeno Hazardo, tiek Ramireso smūgius. Taip pat vartininkas laiku palikdavo savo vartus ir pirmas spėdavo prie kamuolio.

Antrajame kėlinyje vyko panašus žaidimas. „Chelsea“ vis bandė įmušti jiems taip reikalingų įvarčių, bet namų ekipa sėkmingai gynėsi.

80 minutę aikštėje įvyko nemalonus incidentas dėl kurio nukentėjo kamuolius padavinėjantis berniukas. „Chelsea“ atakuojančio saugo Edeno Hazardo nervai neišlaikė ir šis įspyrė berniukui į šonkaulius, jog jis jam neduoda kamuolio. Už tai mačo teisėjas belgui parodė raudoną kortelę ir „Swansea“ įgavo kiekybinį pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Chelsea“ rungtynių pabaigoje iš visų jėgų bandė užspausti savo varžovus, bet jų gynybos Londono klubas neįveikė ir „Swansea“ pirmą kartą savo istorijoje pateko į finalą.

 

Anglijos lygos taurė:

„Swansea“ 0 – 0 „Chelsea“ (Pirmos rungtynės: 2-0, bendras rezultatas: 2-0)

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų