• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Senas posakis „geriau vėliau, nei niekada“ puikiai tinka Riphagenų šeimai, gyvenančiai Čikagos (JAV) priemiestyje.

Senas posakis „geriau vėliau, nei niekada“ puikiai tinka Riphagenų šeimai, gyvenančiai Čikagos (JAV) priemiestyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Riphagenai atgavo keturis auksinius žiedus, kuriuos kartu su atsiprašymo laišku atsiuntė prieš 15 metų juos pavogęs asmuo.

REKLAMA

31 metų Margot Riphagen, kuri šiuo metu gyvena Portlande, ryškiai prisimena tą dieną, kai įvyko vagystė. Tuomet jai buvo 16 metų ir jos surengtas vakarėlis pasisuko neplanuota linkme. Buvo pavogti keli daiktai, iš kurių patys vertingiausi – minėtieji žiedai. „Tai įvyko seniai, bet situacija buvo ganėtinai prasta, – abcnews.com pasakojo mergina. – Pasikviečiau keletą draugų, o staiga prisirinko krūva žmonių, kurių nepažinojau. Tuoj pat pastebėjome, kad dingo daiktai. Mano tėvai, tiesą sakant, nuvedė mane į policiją. Jie visada suprato, kad tai nebuvo mano kaltė, bet mes tų daiktų niekada neatradome ir vis dar neturime jokio supratimo, kas tai padarė.“

REKLAMA
REKLAMA

Anoniminis laiškas, kurį pasirašė nuoširdžiai apgailestaujantis „kvailas vaikis, kuris nori atitaisyti klaidą", kartu su žiedais buvo atsiųstas M. Riphagen motinai darbo adresu. Šeima buvo priblokšta, kai vėl atgavo žiedus ir Margot sako, kad jai netgi nebesvarbu, kas buvo juos pavogęs.

„Mums nerūpi, kas tai padarė. Buvau kvaila, kai man buvo 16 metų, ir jie buvo tokie pat. Kažkas tai padarė dėl jaudulio, o ne dėl pinigų“, - svarstė M. Riphagen.

Nustebintai šeimai žiedai svarbesni dėl jausmų, o ne dėl piniginės vertės: „Pirmasis žiedas yra mano mamos tikrasis vestuvių žiedas. Tuo metu ji jo nenešiojo, nes reikėjo pataisyti dydį. Antrąjį žiedą su mažu deimantu tėtis padovanojo mamai, kai gimė mano sesuo, kuri yra metais vyresnė už mane. O kiti du – tai mano senelių vestuviniai žiedai“, -  išvardino M. Riphagen.

„Niekada nemanėme, kad dar galėtume ką nors iš tų daiktų atgauti. Tai visiškai neįtikėtina ir nuostabu, esame labai maloniai nustebinti. Tai puikus ir teigiamas dalykas ir puikus būdas pradėti naujus metus“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų