REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tęsdama atvirų erdvių renginius, šį sekmadienį, sausio 20 d. 13.00 val., Prezidentūra vaikus ir jų tėvelius kviečia į popietę „Pasakų traukinys".

REKLAMA
REKLAMA

 

„Pasakų traukinys" - skaitymo balsu ir muzikos pamoka ikimokyklinio amžiaus vaikams, pradinukams ir vaikučių tėveliams, kuri skatina meilę knygai ir skaitymui. Renginys nuotaikingas, dinamiškas ir interaktyvus.

REKLAMA

 

„Pasakų traukinio" keleiviai apsilankys stebuklinių pasakų karalystėje, smalsučių miestelyje, minklių pinklių labirinte, skambiųjų dainelių aikštėje. Stotelėse bus skaitomos įvairių tautų, rašytojų sukurtos pasakos, istorijos, smagūs eilėraštukai, dainuojamos dainelės, menamos mįslės, minklės, užduodami klausimai apie knygas. „Mažojo Princo planetos" stotelėje kalbama apie skaitymo balsu naudą vaiko emocinei sveikatai ir raidai, skaitoma trumpa ištraukėlė iš Antuano de Sent-Egziupery „Mažojo princo".

REKLAMA
REKLAMA

 

Keliauti pasakų traukiniu kvies „Mažojo Princo fondo" iniciatyvos „Visa Lietuva skaito vaikams" ambasadorė, etnomuzikologė, TV laidų vedėja Loreta Sungailienė. Traukinį iš vienos literatūrinės-muzikinės stotelės į kitą lydės smagios kompozitoriaus Vaido Lengvino kūrybos dainos.

 

Renginys nemokamas, tačiau prašome visus, norinčius dalyvauti, iš anksto (iki sausio 18 d.) registruotis telefonu 8 5 266 4073 arba el. paštu [email protected]., nurodyti vardą, pavardę ir asmens kodą. Atvykstant būtina su savimi turėti pasą arba kitą galiojantį asmens dokumentą. Vietų skaičius ribotas.

 

Daugiau informacijos apie iniciatyvą "Visa Lietuva skaito vaikams" ir skaitymo balsu vaikams naudą, būdus rasite interneto svetainėje www.visalietuvaskaitovaikams.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų