REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Šeštadienio vakarą išaušo ilgai lauktas, intriguojančio ir stebinančio realybės šou „Radži ieško žmonos“ finalas. Iš visų dalyvių, kurios keturis mėnesius kovojo dėl galimybės tapti svajonių jaunikio Radži nuotaka, finalą pasiekė trys: Daiva, Vilma ir Ilona. 

 Šeštadienio vakarą išaušo ilgai lauktas, intriguojančio ir stebinančio realybės šou „Radži ieško žmonos“ finalas. Iš visų dalyvių, kurios keturis mėnesius kovojo dėl galimybės tapti svajonių jaunikio Radži nuotaka, finalą pasiekė trys: Daiva, Vilma ir Ilona. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiek Radži, tiek žiūrovų nuomone, svajonių princo žmona tapo Ilona. Už merginą balsavo 4311 žiūrovai, o už Vilmą 2183 žiūrovai. Favorite laikyta Daiva, sulaukusi kvietimo dalyvauti kitame realybės šou, pasitraukė iš kovos dėl Radži meilės. Vos mergina atsisakė tęsti kovą dėl galimybės tapti garsenybės žmona, N. Bunkė pranešė, kad Daiva sulaukė daugiausiai žiūrovų balsų. 

REKLAMA

"Esu labai laiminga", - po laidos balsui.lt teigė Ilona. "Esu dėkinga Daivai, kurios dėka galėjau išpildyti savo svajonę." 

Radži teigė visai neapgailestaujantis, kad šou lydere laikyta Daiva pasirinko mieliau toliau būti televizijos ekrane ir atsisakė galimybės tapti jo žmona. "Ji dar neišsilaksčiusi. Ji tiktų pašėlti draugų kompanijoje, ji puikus, linksmas žmogus", - teigė Radži. 

Svajonių jaunikis Radži neatskleidė, kada įvyks poros vestuvės. Paklausus, ką žada veikti šį vakarą, pora taip pat nebuvo linkusi atvirauti. "Tebunie tai paslaptis", - šypsodamasis kalbėjo Radži. 

REKLAMA
REKLAMA

Pretendentė į Radžio širdį – go-go šokėja Daiva iš nebuvo nė karto iškritusi iš projekto. Daiva – projekto atviruolė, savo susižavėjimo Radžiu neslėpusi jau nuo pirmosios laidos. Ši panelė dėl savo svajonių jaunikio pasiryžo daug kam – šoko su parašiutu apsinuoginusi, pasidarė „R“ raidės tatuiruotę, voliojosi sniege tik su bikiniu, prisipažino jam meilėje ir dar daug dalykų, kurių kai kurie nesuprato, o kiti šypsojosi. "Radži yra tas žmogus, dėl kurio nejaučiu jokio gėdos jausmos, ką dariau dėl jo", - teigė Daiva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto senbuvė Ilona visuomet pabrėžė, kad iš projekto dalyvių išsiskiria savo aukštu intelektu - mergina tikina baigusi du aukštuosius. Ilona nesivėlė į konfliktus, nesiaiškino santykių prieš kameras, o tiesiog tyliai kovojo dėl Radži meilės. Kukli, bet gudri, vaidinanti protingą, nors iš tiesų yra kvaila - tokie apibūdinimai skambėdavo iš kitų dalyvių lūpų pasiteiravus, ką jos mano apie Iloną. Tačiau Radži tai nė motais - Ilona pasiekė šou finalą ir turi daug šansų tapti Radži žmona.

It viesulas į projekto „Radži ieško žmonos“ gretas įsiliejusi naujokė Vilma nusiteikusi rimtai kovoti dėl Radži meilės. Išskirtinės išvaizdos, kritikos į akis nebijančiai rėžti merginai netrūksta nei pasitikėjimo savimi, nei ryžto įveikti šou senbuves ir bevardį pirštą papuošti vestuviniu žiedu, kurį užmautų svajonių jaunikiu tituluojama šou verslo įžymybė. Ši mergina pasižymi itin stipriu charakteriu – praeityje išgyventos skyrybos kaip reikiant užgrūdino realybės šou naujokę. "Graži, įdomi ir su spygliukais", - apie Vilmą kalbėjo Radži. 

REKLAMA

Pirmoji staigmena žiūrovams tapo tai, kad į studiją be trijų finalininkių atvyko visos dėl Radži meilės kovojusios merginos. Nebuvo tik Inesos, mat mergina stipriai serga. 

„Norėčiau padėkoti žmonėms, balsavusiems už mane. Turėčiau tapti Radži žmona, nes atėjau čia nuo pat pradžių“, - kalbėjo žiūrovams Daiva. „Sunku patikėti, kad dar viena istorija baigėsi. Gal ir nesu čia nuo pradžių, bet labai noriu laimėti. Aš labai jaudinuosi, man sunku kalbėti“, - vos rinkdama žodžius teigė Vilma. „Visiems tariu ačiū ir aš jus labai myliu. Tikiuosi tapti Radži žmona“, - teigė Ilona.  

REKLAMA

Tiesioginės transliacijos metu žiūrovams buvo priminta visa laidos „Radži ieško žmonos“ istorija. Trumpai buvo parodytos didžiausios intrigos, priminti pykčiai, kurie nuolatos kildavo Taujėnų dvare. Trumpai buvo papasakoti intrikos, suokalbiai, melas, sklidęs iš dalyvių lūpų.

Žiūrovai taip pat išvydo skaudžiausius dalyvių iškritimus. „Jūs neįsivaizduojate, kiek aš guodžiausi visiems savo artimiesiems“, - pirmą kartą iškritusi kalbėjo Nijolė.

Įdomu tai, kad viso realybės šou metu dalyvėms buvo išpilstyta 100 butelių šampano.  

„Manau, kad nugalės Ilona arba Daiva. Manau, kad tiek Daiva, tiek Ilona tiktų jam į žmonas“, - kalbėjo skandalingoji Nijolė, niekaip negalėjusi apsispręsti, kuri dalyvė būtų tikusi labiau Radži į žmonas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovams buvo primintas konfliktas, įvykęs tarp Monikos ir Daivos. Įpykusi Monika teigė, kad neįsivaizduojanti, kas galėtų rinktis Daivą sau į žmonas. 

Didžiausias konfliktas, įvykęs Taujėnų dvare, muštynės tarp Daivos ir Nijolės, kuomet skandalingoji Nijolė pametė už gerą elgesį Radži padovanotą žiedą. Radži radęs laimėtą žiedą, padovanojo jį tik dvare apsigyvenusiai naujokei Vilmai. 

„Man patinka kovingos moterys“, - po siužeto kalbėjo Radži.

Į sceną iškilmingai buvo įneštas sužadėtuvių žiedas, kurį Radži turės užmauti ant būsimos nuotakos bevardžio piršto. Merginos, išvydusios šį taip ilgai siektą žiedą, vos rinko žodžius. „Žinau, kuriai merginai norėčiau įteikti šį žiedą. Duodu pasireikšti žiūrovams, o tada jau žiūrėsime“, - intrigavo Radži. 

REKLAMA

Merginų laukė dar vieną staigmena. Į laidą atvyko naujo LNK projekto "Šlovė ir turtai" vedėjai Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila. Jie merginoms pateikė intriguojantį pasiūlymą. "Šį vakarą mes turime unikalų pasiūlymą. Monika, Alma ir Nijole, ateikit pas mus", - kalbėjo T. Rimgaila. Paklausus, ar merginos sutiks dalyvauti naujame projekte, jos neabejotinai sutiko. 

Tadas taip pat kreipėsi į Daivą, kuriai pasiūlė dalyvauti naujame realybės šou su ta sąlyga, kad ji atsisakys kovos dėl Radži meilės. Mergina labai sutriko sulaukusi šio pasiūlymo ir pasakė turinti pagalvoti. Daiva, kiek pagalvojusi nusprendė norinti palikti šį projektą ir bandyti laimę naujame šou. "Nebuvai mano favoritė. Nemačiau nei tavęs, nei savęs savo gyvenime", - kalbėjo Radži. Laidos vedėja Natalija Bunkė atskleidė, kad už Daivą balsavo daugiausiai žmonių, ji buvo arčiausiai Radži žmonos titulo. 

REKLAMA

Radži nuo pat pradžių neslėpė, kad jau turi išsirinkęs tą, kuriai ant piršto norėtų užmauti sužadėtuvių žiedą. Laidos rengėjai leido Radži savo favoritei duoti papildomą tūkstantį balsų. 

Daiva, kuri buvo realiausia pretendentė į Radži širdį teigė, kad labiausiai dainininkui į žmonas tiktų Ilona. Tokią pat nuomonę išreiškė ir kitos, projektą jau palikusios merginos.

Savo tūkstantį balsų Radži paskyrė Ilonai. Savo pasirinkimą jis pagrindė tuo, kad Ilona jam artimos sielos merginai, su kuria kažkurį laiko tarpą galės pabūti kartu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų