REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

10 magijos triukų darbe

Magijos triukai, ritualai ir prietarai padės ne tik išvengti bėdų, bet ir prisivilioti sėkmę kopiant į karjeros aukštumas.

REKLAMA
REKLAMA

1. Netvarka ant darbo stalo blokuoja energiją, kuri padeda protiniame darbe. Taigi kad pritrauktumėte teigimą energiją dažnai užtenka sutvarkyti savo stalą. Reikalingus dokumentus, segtuvus laikykite ne ant stalo, o stalčiuje ar spintelėje – taip plačiau atversite kelią sėkmei ir gerovei.

REKLAMA

2. Bet kokį nereikalingą lapą tučtuojau išmeskite.Nekaupkite šiukšlių ir makulatūros ant stalo galvodama, kad jų dar gali prireikti. Seni popieriai kaupia negatyvią energiją ir tuo pačiu sukuria sąstingį jūsų darbuose.

3. Nesivaikykite dailių biuro reikmenų-žaisliukų. Ant stalo laikykite tik tai, ką naudojate bent kartą per 3 dienas. Visa kita sudėkite į stalčių ar spintą.

4. Kompiuteris spinduliuoja didelį kiekį energijos. Kad nukreiptumėte ją teigiama linkme, ant stalo turėkite kokių nors ryškiaspalvių daiktų (geriausia – mėlynos, raudonos arba oranžinės spalvos).

REKLAMA
REKLAMA

5. Ant stalo pasistatykite žaliuojantį kambarinį augalą. Jis padės išsklaidyti neigiamą energiją, kurią spinduliuoja statūs stalo kampai.

6. Įpraskite ant stalo laikyti stiklinę su geriamuoju vandeniu. Ir atsiminkite: jei vanduo stovi iš dešinės, jis aktyvuoja jūsų kūrybinius gebėjimus ir, žinoma, išradingumą, o jei iš kairės – stiprina jūsų žinias ir loginį mąstymą.

7. Jei dažnai naudojatės adresų knygele, pasidėkite ją sau iš dešinės, vidurinėje stalo dalyje. Ši vieta atsako už pinigų tėkmę, taigi leis jums iš darbo reikalų išpešti maksimaliai naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Net telefonas turėtų stovėti tam tikroje vietoje. Jei jūs – dešiniarankė, jis turėtų būti iš dešinės, jei kairiarankė – iš kairės. Tai padės pritraukti sėkmę, užmegzti naudingų kontaktų ir pasiekti finansinės sėkmės.

9. Kaip susikurti darbe aplink save erdvę, į kurią nesikėsintų įkyrūs kolegos ir pašaliniai? Tai galima padaryti apsigaubus maginiu skydu, kuris atspindės ir nukreips nuo jūsų svetimą energiją. Tai padaryti jums padės įvairūs veidrodiniai, stikliniai ir kitokie daiktai, kurie atspindi aplinką: pakabutis, veidrodėlis, nuotraukos stiklas, netgi jūsų akiniai ar sidabriniai auskarai.

REKLAMA

10. Spalvos išties veikia mūsų mąstymą ir darbingumą. Todėl darbo metu greta jūsų turėtų būti su jūsų profesija susijusios spalvos daiktų ar detalių:

• Žalia spalva teigiami veikia žmones, dirbančius su skaičiais, kai reikia atidumo, susikaupimo, tikslumo. • Raudona spalva padeda tiems, kuriems tenka priiminėti sudėtingus sprendimus ir patiems spręsti keblius uždavinius. • Žydra – kūrėjų spalva. Ją turėtų rinktis žurnalistai, rašytojai, muzikantai, architektai. • Oranžinė spalva tinka moksleiviams, stažuotojams. Ji padeda geriau įsisavinti informaciją, išvaiko nuobodulį ir pagundą atsipalaiduoti. • Mėlyna spalva tobulina intuiciją. Itin tinka medikams. • Esama ir tokių spalvų, kurios darbe nerekomenduojamos. Pavyzdžiui, geltona. Ji atpalaiduoja, gali sukelti mieguistumą, taigi netinka dirbantiems rimtą darbą. Ruda atitraukia dėmesį. O violetinė nerekomenduojama emocingiems, emocinių sutrikimų turintiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų