REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Norite padaryti karjerą sporte? Atidžiai rinkitės. Darbuotis televizijos transliavimo kūrybinėje grupėje ar imtis fizioterapeuto pareigų atrodys lyg rojus, jei lyginsime su kai kurių profesijų atstovais. Čia kartais net nėra kalbos apie šlovę, garbę, kovos įtampą. Tik „juodas“ darbas.

REKLAMA
REKLAMA

Remdamiesi portalu bleacherreport.com pateikime siaubingiausias sporto profesijas.

Amerikietiško futbolo aprangos skalbimo specialistas

Nei seksualiausiu sportininku planetoje tituluojamas Tomas Brady, nei jo gražuolė žmona modelis Gisele Bundchen po rungtynių aprangos patys neskalbia. Pasirodo, yra tokie specialistai, kurie tuo užsiima. Jiems tenka susidurti ne tik su purvu, žole, krauju, prakaitu išvoliota apranga, bet ir kalnais kojinių bei rankšluosčių.

REKLAMA

Sporto klubų interneto svetainių cenzoriai

Rasistinius, šlykščius, įžeidžiančius komentarus internete klubų atstovams tenka vienaip ar kitaip šalinti. Kažkam tenka juos skaityti ir nuolat spausti klavišą „Trinti“.

Kovų be taisyklių aptvaro valytojas

Niekas nenorėtų imtis darbo aptvare, kur viskas aplaistyta kovotojų krauju.

„Charlotte Bobcats“ komandos narys

Legendiniam NBA krepšininkui Michaelui Jordanui turėjo pakyrėti kalbos apie nesibaigiančias jam priklausančio klubo pralaimėjimų serijas. O ką jau kalbėti apie komandos narius?

REKLAMA
REKLAMA

2011–2012 metų sezoną „Bobcats“ buvo pripažinta prasčiausia NBA ekipa NBA istorijoje. Istorija nesibaigia. Šiuo metu klubas su 8 pergalėmis ir 23 pralaimėjimais rikiuojasi tarp keturių prasčiausių lygos komandų.

Apsaugos darbuotojas teniso kortuose

Apsaugos personalas čia gali numirti iš nuobodulio – nei rankų pramankšinti, nei akis paganyti. Etiketo išpuoselėtoje sporto šakoje itin reti incidentai.

Šlapimo mėginių surinkėjas

Šios profesijos atstovo rutina paprasta: palydėti sportininką į mėginio paėmimo kambarį, sulaukti, kol atletas užpildys atitinkamą talpą, ją paėmus sandariai uždaryti, paimti parašą, kad viskas buvo padaryta stebint pačia sportininkui ir teisinga tvarka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Futbolo teisėjas

Ledo ritulio lygos NFL ir NBA teisėjų gyvenimas paprastesnis. Už neįtikusį sprendimą sirgaliai juos gali apšaukti, mesti gniūžtę ar kokį daiktą, o futbolo teisėjai ekstremaliais atvejais sulaukia ir grasinimų mirtimi.

„Mirties zonos“ valytojas

Vadinamoji „mirties zona“ yra Everesto kalno apatinėje dalyje. Tai tarsi užšąlusios kapinės. Ten žuvusiųjų kūnai užšąla kartais ir praguli dešimtmečius, jei temperatūra nukritusi žemiau nulio. Turizmo Nepale tai neskatina, todėl į šią teritoriją nuolat siunčiamos komandos, darančios „valymą“.

REKLAMA

Golfo kamuoliukų surinkėjas-nardytojas

Tai panašu į šunišką darbą – kažkas meta kokį daiktą ir gyvūnas bėga jo atnešti šeimininkui. Tik šiuo atveju tai yra golfo žaidėjas, kurio smūgiuotas kamuoliukas gali įkristi ir į aikštyne esantį tvenkinį.

Visi, nekenčiantys L. Jameso

Užsivilkdamas „Miami Heat“ ekipos marškinėlius ir palikdamas Klivlandą, LeBronas Jamesas įsigijo minias priešų. Visiems, nekenčiantiems NBA žvaigždės, pernai teko nusivilti ir griežti iš pykčio dantimis – krepšinio dievukas susižadėjo, pagaliau iškovojo NBA čempiono žiedą ir tvirtina, kad jo gyvenimas niekada nebuvo geresnis. Jo priešams telieka linkėti, kad L. Jameso vestuvių dieną lytų lietus.

REKLAMA

Žokėjus

Žirgų lenktynėse dalyvaujantys jojikai patiria daug streso. Pirmiausiai jie nuolat turri stebėti savo kūno svorį – kuo mažiau svers, tuo lengviau žirgui. Tačiau nesibaigiantys seansai pirtyse ir mankštos – ne pati blogiausia dalis. Daugiausia baimės ir nerimo kelia rimtos traumos per lenktynes, kurias jie patiria griūdami. Anot CNN, per metus žūsta maždaug du žokėjai, o traumoms skaičiaus nėra.

Stadiono tualetų valytojas

Tikriausiai teko matyti, kai alaus ir kitokių gėrimų prisipliumpę vyrai bėga į tualetą ir, kad nepraleistų nieko svarbaus, kaip galėdami skuba grįžti į savo vietą stadione. Visa netvarka, šiukšlėmis, prišlapintais takais ir gerokai dvokiančiais klozetais turi pasirūpinti valytojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaunimo amerikietiško futbolo teisėjas

Teisėjas priėmė neteisingą sprendimą? Jaunimo amerikietiško futbolo lygoje tai leidžia ne tik nušvilpti, bet ir prilupti teisėją. Būtent taip atrodo iš vaizdo epizodo, kur teisėjui tenka bėgti nuo pralaimėjimą patyrusios komandos narių.

TAIP PAT SKAITYKITE:

TOP 27: įspūdingiausios 2012 metų sporto fotografijos

TOP 50: įspūdingiausios 2012 metų sporto akimirkos (II)

TOP 50: įspūdingiausios 2012 metų sporto akimirkos (I)

TOP 10: gražiausios futbolininkų moterys

TOP 25: seksualiausi pasaulio sportininkai

TOP 20: geriausi 2012 metų sportininkai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų