• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Baigėsi kandidatų registracija naujiems rinkimams į Seimą Ukmergės Nr. 61 apygardoje. 2013 m. kovo 3 dieną dėl „bilieto“ į Seimą konkuruos ir Alytaus rajone, Miklusėnuose registruotas politikas Antanas Nedzinskas. Gali būti, kad Antanui teks kautis su daugiau nei tuzinu konkurentų, tarp jų - naujuoju Vidaus reikalų ministru Dailiu Alfonsu Barakausku, Kovotojų už Lietuvą sąjungos vadovu, buvusiu Kauno meru Vytautu Šustausku, demokratinės darbo ir vienybės partijos sumanytoja Kristina Brazauskiene, įvairių fondų steigėjais Juliumi Kazėnu ir Juozu Zeziulevičiumi, Ukmergės rajono savivaldybės tarybos nariais Rolandu Janicku, Kaziu Grybausku ir dar kone dešimtimi pretendentų.

REKLAMA
REKLAMA

A. Nedzinskas į Seimą buvo patekęs vieną kartą, kaip 2008-aisiais, Dzūkijos Nr. 69 apygardoje iš anksto nevertintas kaip rimtas kandidatas, pirmame ture įveikė aštuonis politikus, o antrame ture šešiadešimčia balsų - tuometį konservatorių atstovą Vidmantą Žiemelį.

Tąsyk Antanas atstovavo Tautos prisikėlimo partijai. 2012 m. spalį patekti į Seimą A. Nedzinskas mėgino iškeltas Liberalų ir centro sąjungos, tačiau nors, kaip ir prieš sėkmingus rinkimus, aplankė daug rinkėjų, su jais bendravo, visus fotografavo, mėginimas sugrįžti į Seimą nepavyko. Nr. 69 išmainęs į Nr. 61, Ukmergės rinkimų apygardoje pretendentas Antanas Nedzinskas dalyvauja kaip savarankiškas politinės kampanijos dalyvis. Atrodo, kad Antanas nusiteikęs rimtai ir netgi kietai – bent jau tai byloja rinkimams jo pateiktas elektroninio pašto dėžutės adresas - [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų