• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

23-erių indės, kurios išžaginimas grupiniu viena Naujojo Delio autobusų sukėlė masinių protestų bangą visoje Indijoje, sveika pastaruoju metu blogėja, skelbia naujienų agentūra CNN remdamasi moterį Singapūro ligoninėje prižiūrinčio gydytojo komentarais. Kaip penktadienį žiniasklaidos atstovams sakė „Mount Elizabeth“ ligoninės vyriausiasis specialistas, Dr. Kvinas Lohas, moters gyvybiniai signalai silpsta, taip pat jau matomi organų nepakankamumo ženklai.

REKLAMA
REKLAMA

Valdžios institucijos neviešina išžaginimo aukos vardo, tačiau protestuotojai ją vadina Damini, o hindi kalba tai reiškia „žaibas“. Jos sužeidimai buvo tokie sunkūs, kad nuo incidento dienos, gruodžio 16 d. ji visą laiką praleido intensyvios slaugos skyriuje kovodama už savo gyvybę.

REKLAMA

Šeštadienį policijos atstovai skelbė, kad moteris atsigavo pakankamai tam, kad iš savo lovos duotų parodymus teisėjui, tačiau sekmadienį jai buvo atlikta dar viena operacija, anot gydytojo, siekiant išplauti pilve kilusią infekciją.

Skelbiamų išprievartavimo atvejų skaičius per pastaruosius 40 metų šalyje išaugo drastiškai išaugo – nuo 2487 registruotų nusikaltimų 1971 m. iki 24,206 išprievartavimų 2011 m., skelbiama oficialiose ataskaitose. Vien Naujajame Delyje praėjusiais metais registruoti 572 seksualinio smurto pobūdžio nusikaltimai ir jau daugiau nei 600 2012 m.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų