• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausiasis Londono "Arsenal" treneris Arsene Wengeras yra šventai įsitikinęs, jog seras Alexas Fergusonas už kritiką teisėjui privalėjo sulaukti diskvalifikacijos.

REKLAMA
REKLAMA

"Manchester United" vairininkas pergale 4:3 pasibaigusių rungtynių prieš "Newcastle United" metu atvirai sukritikavo teisėjo Mike Deano sprendimą nereaguoti į šoninio arbitro užfiksuotą nuošalę, dėl ko "United" gynėjas Johny Evansas įsimušė įvartį į savo vartus.

REKLAMA

"Būdami prie aikštės kartais nesuvaldome emocijų ir dėl to privalome sulaukti bausmės ir nesvarbu ar tai esu aš, ar Alexas Fergusonas, ar bet kas kitas", - teigė treneris iš Prancūzijos.

"Taisyklės visiems galioja vienodai. Jos nėra sukurtos konkrečiai vienam ar kitam asmeniui. Mylime "Premier" lygą, kurią stebi visas pasaulis. Norime, kad sirgaliai matytų, jog nesitaikstome su taisyklių pažeidimais".

A.Wengeras taip pat pažymėjo, kad teisėjai privalo nekreipti dėmesio į pavardes ir už taisyklių nepaisymą bausti visus vienodai.

"Ar galima pateisinti Fergusono elgesį? Ne. Čia neturi būti jokių autoritetų. Kodėl reikėtų jo bijoti? Teisėjai elgiasi pagal taisykles ir yra profesionalai. Manau, kad tą dieną buvo padaryta klaida", - sakė A.Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų