• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad korporaciją „Microsoft“ ir toliau purto gana skausmingas aukščiausios vadovybės kaitos procesas, nors ar baigtis bus sėkminga, parodys tik laikas. Apie tai leidžia kalbėti dar vieno kompanijos iš Redmondo kertinio stulpo – strategijos ir tyrimų sferą kuravusio Craigo Mundie – atsistatydinimas iš savo posto. Antra vertus, šis aukšto lygio pareigūnas dar užsilaikys korporacijoje kaip prezidento Steve'o Ballmerio vyriausiasis patarėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šiame poste Craigas Mundie'as nežada užsibūti, kadangi jau 2014 m. galutinai paliks „Microsoft“. Reikia pažymėti, jog šis žmogus „Microsoft“ darbavosi visus 20 metų ir būtent jis tapo vienu iš tų žmonių, kurių dėka ši bendrovė tapo vienu iš IT industrijos flagmanų, o pats Craigas Mundie stovėjo prie labai įdomių projektų ištakų, tokių kaip „Windows CE“, DRM (Digital Rights Management), „Pocket PC“, ankstyvųjų konsolių žaidimų ir kt.

Priminsime, kad praėjusį mėnesį sulaukėme dar vieno garsaus atsistatydinimo pareiškimo. Apie „Microsoft Windows“ padalinio prezidento posto palikimą pranešė Stevenas Sinofsky ir tai padarė praėjus beveik mėnesiui po operacinės sistemos „Windows 8“ debiuto.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų