REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono "Queens Park Rangers" ekipos saugas Adelis Taarabt prasitarė, jog jo agentas pradėjo derybas su "Milan" viceprezidentu Adriano Galliani.

REKLAMA
REKLAMA

Maroko nacionalinės rinktinės žaidėjas šį sezoną demonstruoja įspūdingą sportinę formą, todėl pirmai pasitaikiusiai progai ruošiasi palikti stringančią Londono ekipą ir persikelti į aukštesnio kalibro klubą.

REKLAMA

23 metų žaidėjas taip pat pareiškė, jog dėl perėjimo į "Milan" atmestų visus pasiūlymus iš elitinių Anglijos "Premier" lygos klubų, nes madų sostinės ekipa būtų puiki vieta patraukti Ispanijos gigantų "Barcelona" ir Madrido "Real" dėmesį.

"Atsisakyčiau keltis į pajėgiausius Anglijos klubus, jeigu gaučiau pasiūlymą iš "Milan". Mano agentas šiuo metu derasi su Galliani, tačiau viskas priklausys nuo to, kas įvyks su Robinho ir Javieru Pastore", - futbolininko žodžius cituoja "La Gazzetta dello Sport".

"Šiuo metu "Milan" išgyvena ne pačius geriausius laikus ir nebepatenka tarp stipriausių Europos klubų. Nepaisant to, jeigu aš persikelčiau į "Milan", tuomet atsidarytų durys į tokius galingus klubus kaip "Barcelona" ir "Real"", - samprotavo A.Taarabt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų