REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį buvo be žymesnių kritulių. Ankstų penktadienio rytą silpnai snyguriavo Klaipėdos ir Šiaulių apskrityse.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiojoje šalies dalyje magistralinių kelių dangos sausos arba drėgnos, kai kur provėžotos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

Krašto kelių dangos provėžotos, padengtos privažinėtu arba šlapio sniego sluoksniu. Šiaulių apskrityje, Raseinių, Kaišiadorių ir Mažeikių rajonuose valomi ir barstomi, Širvintų rajone vietomis ant krašto kelių dangų formuojasi plikledis, šie keliai barstomi. Panevėžio ir Pasvalio rajonuose valstybinės reikšmės kelių dangos valomos, vietomis barstomos.

Visi rajoniniai keliai nuvalyti ir yra išvažiuojami. Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios. Vilniaus ir Marijampolės apskrityse bei Jonavos, Panevėžio ir Pasvalio rajonuose barstomi pavojingi jų ruožai.

REKLAMA
REKLAMA

Kelininkai ragina vairuotojus atkreipti dėmesį į pavojingus kelio ruožus ir sumažinti greitį prieš sankryžas, miško proskynas, važiuojant per tiltus ir viadukus.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną bus debesuota su pragiedruliai, be žymesnių kritulių. Aukščiausia temperatūra nuo 9 iki 14 laipsnių šalčio.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų