REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

REKLAMA

„Bloga naujiena yra ta, kad rytoj, pagal majų kalendorių, bus pasaulio pabaiga ir būtent todėl mes šiandien rašome šį tekstą, kad jūs spėtumėte jį perskaityti“, praneša „The Times“.

REKLAMA
REKLAMA

„Geros naujienos? Jau nebesvarbu yra tai, kad jūs vis dar neprisiruošėte kalėdiniam apsipirkimui“, – rašoma leidinyje.

REKLAMA

Straipsnio autoriai siūlo daugybę priežasčių, kodėl reikėtų „organizuoti vakarėlį majų stiliumi“: šiandien vakare „parduotuvės siūlys didžiules nuolaidas akcijose „Paskutinė šio pasaulio diena“; „jeigu jūsų niekas nepakvietė švęsti Naujųjų metų, tai jau nieko nereiškia“.

„Galima mėgautis 8000 kalorijų vakariene, žinant, kad rytoj nebereiks sportuoti, kad panaikintumėte užsiaugintus kilogramus“, – tęsiamas teigiamų dalykų sąrašas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu jūs paveikti alkoholio, įmonės vakarėlio metu, nevykusiai pajuokavote iš savo viršininko ir jis piktai šnypštelėjo: „Tu – lavonas!“, tai, ką iš tiesų jis turėjo omenyje, dabar jau nebėra savaime suprantama“, – pažymi straipsnio autoriai.

Ir – svarbiausia – mes visi galime būti suklaidinti, teigia laikraštis. „Neatmestina, kad majų kalendorius baigiasi 5015 metais, o mes tiesiog žiūrim į jį aukštyn kojom.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų