• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pagrobtos moters vyro buvęs Rusijos vidaus reikalų sistemos majoras reikalavo beveik 2 milijonų rublių išpirkos. Tačiau tyrėjai įtaria, kad meilužiai susitarė iš apgauto vyro išvilioti dar ir pinigų.

Iš pagrobtos moters vyro buvęs Rusijos vidaus reikalų sistemos majoras reikalavo beveik 2 milijonų rublių išpirkos. Tačiau tyrėjai įtaria, kad meilužiai susitarė iš apgauto vyro išvilioti dar ir pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Čeliabinsko srities policijai Jelenos U. artimieji pranešė, kad jiems paskambino nepažįstamas vyriškis ir pasakė, kad moteris yra pas jį. Už jos išlaisvinimą pagrobėjas pareikalavo 1 mln. 700 tūkstančių rublių (apie 155 tūkst. litų – red. past.).

REKLAMA

Jelenos U. artimieji susitikti su pagrobėju atėjo lydimi operatyvinių darbuortojų. Tuo metu, kai grobikui buvo perduodami pinigai, jis buvo sulaikytas. Tuo pačiu meti buvo išlaisvinta ir nukentėjusioji.Tada ir paaiškėjo, kad nusikaltėlis – pagrobtosios mylimasis, o vadinamoji auka iš tikrųjų buvo pagrobėjo bendrininkė, praneša Lifenews.ru, remdamasi šaltiniais Rusijos vidaus reikalų sistemos spaudos tarnyboje.

Kur yra pagrobta moteris operatyvininkams parodė pats buvęs majoras – Jelena U. slėpėsi jo garaže. Ji sėdėjo karininko automobilyje. Tačiau kai abu buvo nugabenti pas tyrėjus, jų liudijimai iš esmės skyrėsi. Sutapo tik tai, kad tą vakarą Jelena ir Viktoras S. Atsitiktinai susitiko viename restorane ir kartu jame vakarojo.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs policijos pareigūnas tvirtino, kad moteris buvo su juo savo noru. Veikė jie esą susitarę, ir gauti išpirką iš Jelenos vyro buvo jų abiejų idėja.

Vaizdo kamerų įrašai taip pat patvirtino, kad Jelena su Viktoru iš restorano išėjo kartu. Restorano administratoriaus teigimu, jie kurį laiką pasėdėjo kartu, pašoko, o vėliau jis išvežė ją namo.

Tačiau Jelena teigia, kad įsėdusi į menkai pažįstamo vyro automobilį ji iš karto tapo įkaite. Moters teigimu, buvęs policininkas iš karto nuvežė ją į garažą ir laikė jame dvi paras.

„Aš norėjau išsikviesti taksi, tačiau jis pasisiūlė mane parvežti, ir aš sutikau. O kai aš išlipau, uždėjo man antrankius ir lipnia juosta apvyniojo rankas. Mes sėdėjome tamsoje. Ten nieko nebuvo, išskyrus vandenį. Visą šį laiką iš garažo net kojos iškėlę nebuvome. Aš jo bijojau – juk jis beveik 2 metrų ūgio“, pasakojo moteris. Kaip įrodymą ji demonstravo mėlynes ir sumušimus bei aiškino, kad tai žymės nuo antrankių. Tačiau tyrėjai neatmeta, kad pagrobimas buvo inscenizuotas. Kol sprendžiama, ar kelti baudžiamąją bylą, įtariamasis mtrers pagrobėjas paleistas į laisvę. Jeigu bus įrodyta, kad moteris buvo pagrobta, jos gerbėjui grės laisvės atėmimas 10 metų. Tačiau Jelena U. gali iš nukentėjusiosios tapti bendrininke. Tuomet baudžiamoji byla būtų perkvalifikuota iš pasikėsinimo į sukčiavimo bylą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų