REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas goal.com skelbia, kad buvęs "Barcelona" strategas Josepas Guardiola labiausiai norėtų treniruoti Londono "Arsenal" ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak goal.com, 41-erių ispano atstovai buvo susisiekę su šiaurės Londono klubo vadovybe ir šiai leido suprasti, kad J.Guardiola, jei atsirastų tokia galimybė, kitais metais su mielu noru perimtų "Arsenal" vairą.

REKLAMA

Šiuo metu Niujorke atostogaujantis specialistas buvo siejamas su Anglijos rinktinės, "Milan", Milano "Inter", Miuncheno "Bayern", Paryžiaus "Saint-Germain" ir Londono "Chelsea" vyriausiojo trenerio kėde, tačiau 14 titulų su "Barcelona" iškovojęs strategas prioritetą teikia "Arsenal" klubui.

Goal.com pabrėžia, kad dabartinį "Arsenal" trenerį Arseną Wengerą įtampa slegia labiau nei bet kada anksčiau: nuo 1996 metų komandai vadovaujantis prancūzas su "kanonieriais" jau septynerius metus neiškovojo jokio trofėjaus, o vakar jo vadovaujama komanda Anglijos lygos taurėje patyrė gėdingą pralaimėjimą vos ketvirtajame pagal pajėgumą šalies divizione rungtyniaujančiai "Bradford City" ekipai.

REKLAMA
REKLAMA

"Guardiolos prioritetų sąrašo viršūnėje - "Arsenal" klubas, - portalui goal.com sakė tapatybės nepanoręs atskleisti artimas J.Guardiolai šaltinis - Jis į Angliją norėtų persikelti 2013-aisiais."

"Daug kas šneka, jog Pepo nori "Chelsea", tačiau jam šiame klube trūksta stabilumo. Treneriai Romano Abramovičiaus klube keičiami dažniau negu kojinės."

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų