REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto sensacija tapo oro bendrovės „China Airlines“ lėktuvu iš Kinijos į Jungtines Amerikos Valstijas verslo klase skrendanti panda. Ši fotografija internete buvo išplatinta tūkstančiams interneto vartotojų, tiesa, būta nemenko nusivylimo, kuomet paaiškėjo, kad panda iš tiesų nesėdėjo lėktuve – bent jau tikra panda, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia sumaištis kilo tada, kai vienas tinklalapis išplatino įrašą: „Kai žiūrite į šią nuotrauką veikiausiai manote, kad šalia vyro sėdi pliušinis meškinas, bet iš tiesų, tai gyvas pandos jauniklis, kuris keliauja verslo klase.“

REKLAMA

Vertėtų papasakoti ir šio interneto pokšto priešistorę. Iš tiesų oro bendrovė „China Airlines“ neseniai padėjo vieną pandos jauniklį iš Kinijos nugabenti į JAV, tad nepamiršta šiuo žygdarbiu pasigirti.

Įdomi detalė, prieš gabenant jauniklį veterinarijos specialistai pareiškė, kad jam negalima skristi bagažo skyriuje, tad oro bendrovė sutiko mažyliui suteikti vietą verslo klasės salone.

Oro bendrovės išplatintame pranešime rašoma, kad panda po keturiolikos valandų skrydžio jautėsi puikiai ir jau įsikūrė naujuose namuose JAV, o kelionės metu ji pietums lėktuve užsisakė bambukų, paskui vėl bambukų ir dar bambukų....  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų