REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pakeliui į stipresnį orgazmą (N-18)

Apie sekso technikas jau prirašyta labai daug, tačiau jeigu jūs jaučiate, kad seksas jums gali suteikti daugiau malonumo, tiesiog prisiminkite tai, ką pataria seksologai. Svarbiausia, kad jūs nesukoncentruotumėte viso dėmesio į orgazmą, o sugebėtumėte mėgautis mylimuoju ir jo glamonėmis. Taigi, kokiais patarimai galime pasinaudoti, kad pasiektume malonumo viršūnę:

REKLAMA
REKLAMA

Patreniruokite raumenis

Treniruoti raumenys gali labai sustiprinti erotinį malonumą. Orgazmo tipai yra du – aktyvusis ir pasyvusis. Aktyvųjį orgazmą galite pasiekti įtempdama dubens raumenis ir neatpalaiduodama tol, kol jie orgazmo metu patys atsipalaiduos. Per pačią sueitį reiktų suspausti dubens raumenis ir kelti dubenį aukštyn ir į priekį. Arba galima spausti dubenį žemyn, tarsi norėtumėte ką nors išstumti iš makšties. Taip jūs tarsi pasipriešinsite varpos įėjimui ir spausdama ją savyje suteiksite didžiulį malonumą ne tik sau, bet ir vyrui.

REKLAMA

Stimuliuojant klitorį galima pasiekti pasyvųjį orgazmą. Įtempdama pilvo raumenis jūs galite pasiekti, kad būtų daugiau stimuliuojama klitorio zona. Didelė klitoriaus dalis yra viduje, todėl įtempdama ir atpalaiduodama raumenis jūs stimuliuosite jį.

Išlaisvinkite savo fantazijas

Nemažai moterų orgazmą gali pasiekti vien tik mintimis. Daugumos moterų mintys koncentruojasi į savo kūno pojūčius. Jeigu akto metu jūsų vyras per daug jūsų nesujaudina, pabandykite suvokti, ką jaučiate fiziškai, emociškai ir dvasiškai. Jausmingumą keliantys vaizdiniai taip pat gali labai padėti susijaudinti. Vienos įsivaizduoja save scenose su nepažįstamuoju, kitoms patinka tiesiog įsivaizduoti, kaip jų kūnas atsiveria ir į save įsileidžia vyrą. Fantazijos gali kisti, tik nevaržykite savęs.

REKLAMA
REKLAMA

Nebijokite eksperimentuoti

Joga, meditacija, masažas galėtų labai jums padėti siekiant atsipalaiduoti sekso metu. Patartina pasinaudoti ir tantros technika, kurios pagrindinis elementas yra ilga ceremonija. Jos metu įsijungia visi jūsų receptoriai.

Pavyzdžiui, gulėkite nuogi lovoje, užsimerkite ir įsivaizduokite norimą matyti partnerės ar partnerio pozą. Tada paprašykite jos ar jo tokia poza atsigulti. Žvelgdami į kūną, stebėkite savo mintis ir emocijas. Moteris turėtų gulėti ramiai užsimerkusi ir jausti savo partnerio žvilgsį. Tokiu metu reiktų nekalbėti ir tik stebėti savo emocijas. Susikurkite sau malonia aplinką , pasirūpinkite maloniais kvapais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išbandykite pačias įvairiausias pozas, pasinaudokite ir visiško susiliejimo technika, kurios pagalba galima pasiekti ir daugkartinį orgazmą.

Taškas G

Dar 1982 metais buvo išspausdinta pirmoji knyga apie tašką G ir kitus seksualinius atradimus. Ši knyga užuot palengvinus seksualinį gyvenimą, daugeliui moterų privertė pasijusti nepilnavertėmis, nes ne visoms taškas G orgazmą pasiekti padeda. Taškas G gali būti stimuliuojamas ranka arba varpa. Geriausiai tinka tokios pozos, kai vyras iš nugaros arba moteris ant viršaus. G taško orgazmas yra kitoks – atrodo, kad makštis atsiveria, o ne susitraukia. Dauguma moterų į taško G dirginimą reaguoja tik tada, kai yra visiškai susijaudinusios arba net po orgazmo.

REKLAMA

Išmokite susilaikyti

Rekomenduojama pabandyti išmokti pristabdyti orgazmą, o tokiu būdu jūs tik dar labiau jį sustiprinsite. Galite kartu su partneriu sutarti neskubėti, daugiau pažaisti. Pavyzdžiui, nutarkite, kad jūs stengiatės kuo ilgiau susilaikyti, o vyras tuo metu sieks pagreitinti jūsų orgazmą. Didžiausia malonumo dalis šiuo atveju bus laukimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų