REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje į atsivėrusią kiaurymę įkrito du automobiliai.

(Papildyta 20.17)

Atsivėrus smegduobei, kurios gylys yra apie penki – šeši metrai, paaiškėjo, jog du ten įkritusių automobilių gelbėtojai iškelti nepajėgia. Tuo, anot jų, turėtų pasirūpinti bendrovė „Vilniaus vandenys“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu ten dirba bendrovės specialistai, kurie mėgina ne tik suremontuoti trūkusį vamzdį, bet ir laukia galingesnės technikos iškelti mikroautobusams „Renault Master“.

REKLAMA

Dėl šios avarijos nutrauktas vandens tiekimas Justiniškių, Fabijoniškų, mikrorajonų gyventojams. Be jo liko ir dalis Šeškinės.

„Vilniaus vandenys“ atstovė Eglė Rimkutė portalui Balsas.lt sakė, jog darbuotojai daro viską, kad vandens tiekimas nenutruktų ir automobiliai būtų ištraukti. Paaiškėjo, jog mikroautobusai yra drausti. Tačiau, matyt, dalį išlaidų teks padengti ir bendrovei „Vilniaus vandenys“, dėl kurios neūkiškumo ir įvyko avarija.  

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, bendrovės atstovai tikina, jog nėra lėšų renovuoti visiems vamzdžiams, kurie kenčia vos prasidėjus šalčiams ir iškritus sniegui.

(Papildyta 19.00)

Policijos teigimu, automobiliuose žmonių nebuvo. Iš pradžių manyta, jog ten yra vienas žmogus, tačiau paaiškėjo, jog viename jų buvo palikti drabužiai.

„Automobiliai stovėjo aikštelėje, kai atsivėrė smegduobė. Kiaurymė susidarė dėl vandentiekio avarijos“, - portalui Balsas.lt sakė policijos budėtojai.

Įvykio vietoje dar dirba ugniagesiai, kurie mėgina ištraukti automobilius.

--------------

Vilniuje į atsivėrusią kiaurymę įkrito du automobiliai.

Nelaimė įvyko šeštadienį apie 17.35 val. Bendrajame pagalbos centrui pranešta, kad , Č.Sugiharos g. į smegduobę įkrito du automobiliai. Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, yra sužeistų žmonių.

Šiuo metu gelbėtojai traukia žmones iš įkritusių automobilių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų