• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Australijos radijo stoties „2DayFM“ vedėjai, paskambinę į ligoninę, kurioje gulėjo kūdikio besilaukianti Kate Middleton, nušalinti nuo darbo, kai slaugytoja Jacintha Saldanha, kurią jie apmulkino, buvo rasta negyva, praneša „The Sydney Morning Herald“.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

Anksčiau buvo pranešta, kad moters kūnas rastas jos bute Veymauz gatvėje Londono centre – kaip teigia kai kurie šaltiniai, seselė nusižudė po to, kai papasakojo Australijos žurnalistams, apsimetusiems Didžiosios Britanijos karaliene ir Velso princu, apie Kate būklę.

REKLAMA

Šiuo metu Australijos transliavimo reguliatoriuje sprendžiamas klausimas, ar buvo pažeistas komercinio radijo teisinis kodeksas. Laikraštyje „The Australian“ pažymima, kad pokalbis su sesele buvo transliuojamas ne tiesioginiame eteryje, o leidžiamas įrašas ir jo turinys iš anksto buvo suderintas su radijo stoties teisininkais.

Rysas Holeranas (Rhys Holleran), kompanijos, kuriai priklauso Sidnėjaus radijo stotis "2Day FM", vadovas, teigia, kad laidos vedėjai Mel Greig (Mel Greig) ir Maiklas Kristianas (Michael Christian) yra siaubingai sukrėsti dėl slaugytojos Jacintos Saldanos (Jacintha Saldanha) mirties.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu 2DayFM praranda reklamdavius. Šios stoties paslaugų jau atsisakė keletas stambių klientų, tarp jų prekybos centrų tinklas „Coles“ ir mobiliojo ryšio operatorius „Telstra“.

Susiję straipsniai:

Britanija šokiruota: apie Kembridžo hercogienės Kate nėštumą informaciją atskleidusi slaugytoja rasta negyva

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų