REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas garsiausių visų laikų Londono „Chelsea“ puolėjų Didier Drogba nusprendė savo ir buvusių komandos draugų triumfą įamžinti auksiniuose žieduose.

REKLAMA
REKLAMA

Dramblio Kaulo Kranto rinktinės lyderis "Chelsea" žaidėjams, su kuriais gegužę laimėjo UEFA Čempionų lygą, padovanojo smaragdais ir deimantais inkrustuotų auksinių žiedų už 800 tūkstančių svarų sterlingų sumą.

REKLAMA

 

Unikaliuose žieduose įspaustas kiekvieno žaidėjo vardas, marškinėlių numeris, finalinių rungtynių rezultatas ir varžovų komandos pavadinimas (Miuncheno "Bayern").

Įdomu, kad į futbolininko "Chelsea Harbour Hotel" viešbutyje surengtą vakarėlį, kurio metu buvo įteikiamos šios "kuklios" atminimo dovanos, neatvyko Fernando Torresas, Juanas Mata, Petras Čechas ir buvęs komandos strategas Roberto Di Matteo.

D.Drogba: "Labai didžiuojuosi tuo, ką pasiekėme tą vakarą ir norėjau buvusiems komandos draugams, su kuriais bendrauju iki šiol, padovanoti kažką, kas mums visiems primintų šlovės akimirką."

Šiuo metu Šanchajaus "Shenhua" žaidėjas svečiuojasi "Chelsea" treniruočių bazėje. Puolėjui su pagrindine komanda leista ruoštis Afrikos nacijų taurės turnyrui, kuriame jis atstovaus Dramblio Kaulo Kranto rinktinę.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų