REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo Ispanijos karališkuose rūmuose pagerbtas kaip geriausias ispaniškai kalbančio pasaulio sportininkas. Taurę jam įteikė pati karalienė Sofija, tačiau atrodo futbolo virtuozas nelabai išmanė etiketą – per priėmimą žiaumojo kramtomąją gumą.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas pasirodė apsivilkęs stilingu juodu kostiumu ir be moteriškos palydos. Ir akivaizdžiai pamiršo, kad esąs ne futbolo aikštėje, o karališkuosiuose rūmuose. Apie etiketą ir pagarbą rūmų šeimininkams tikriausiai nė nepagalvojęs C. Ronaldo žiaumojo kramtomąją gumą ir atsainiai žvalgėsi į besirenkančius svečius.

REKLAMA

Galiausiai kažkas iš protokolo saugotųjų priėjęs iš nugaros šnipštelėjo futbolininkui į ausį, kad kramtyti gumą – nemandagu ir netinkama. Įdomu, kaip toliau elgėsi portugalas – kur dingo kramtomoji guma, taip ir neaišku. Pagal veido mimiką jis veikiausiai priklijavo ją prie dantų arba prie gomurio.

Trečiadienį „El Pardo“ rūmuose Madride įteiktą prizą C. Ronaldo iš karto dedikavo sirgaliams. Prizas buvo įteiktas pačios karalienės, skambant kviestinių svečių plojimams. Tarp pastarųjų buvo „Real“ legenda Alfredo di Stefano ir ispanų nacionalinės rinktinės treneris Vincente del Bosque. C. Ronaldo kompaniją palaikė Ispanijos princas Felipe ir jo sutuoktinė Dona Letizia.

REKLAMA
REKLAMA

2008 metais tokį prizą gavo L. Messi, vėliau – argentiniečių puolėjas Sergio Aguero ir „Real“ vartininkas Ikeras Casillas.

Aišku, C. Ronaldo tikriausiai norėtų dar vieno prizo šiais metais – laimėti geriausio planetos futbolininko nominaciją, kurioje varžosi su „Barcelonos“ žvaigždėmis Lioneliu Messi ir Andresu Iniesta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų