REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant didėjančio spaudimo, Londono "Arsenal" vyriausiasis treneris Arsenas Wengeras nesiruošia palikti savo posto.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį "Arsenal" namuose 0:2 pralaimėjimo "Swansea City" ekipai ir nusmuko į dešimtą "Premier' lygos turnyro lentelės vietą.

REKLAMA

Per pastaruosius tris turus "Arsenal" neiškovojo nei vienos pergalės, o A.Wengero kontraktas su šiu klubu galioja dar 18 mėnesių. Tačiau ilgametis "kanonierių" strategas nesiruošia pasiduoti ir palikti trenerio kėdės.

"Jei paklausite apie mano ateitį, atsakysiu: visada gerbiu sutartis, ant kurių dedu parašą." - apie nenorą išvykti kalbėjo prancūzas.

"Prieš "Swansea City" pralaimėjome, nes netikėjome savo jėgomis. Sunku vien dėl šio pralaimėjimo daryti kažkokias išvadas, nes anksčiau esame laimėję 5:2 prieš "Tottenham".

REKLAMA
REKLAMA

"Suprantu, kad dabartiniai mūsų rezultatai netenkina nei klubo vadovybės, nei sirgalių. Nežinau, kiek tai mūsų žaidimui turi įtakos, privalome problemas pirmiausia susitvarkyti viduje, nesitikėdami didelės pagalbos iš išorės."

"Iš rezultatų matome, kad šiuo metu sunku ne tik mums. Pažvelkite į "Liverpool", "Chelsea", "Newcastle United" - šie klubai išleido ne vieną milijoną." - gynėsi A.Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų