REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio naktį žmonės susirinko į menų fabriką „Loftą“ tam, kad pasiklausytų ilgai laukto ir pagaliau į Lietuvą atsivežto hiphopo scenos atstovo GUF’o.

Šeštadienio naktį žmonės susirinko į menų fabriką „Loftą“ tam, kad pasiklausytų ilgai laukto ir pagaliau į Lietuvą atsivežto hiphopo scenos atstovo GUF’o.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau prieš ir po reperio pasirodymo scenoje pasirodė gausus būrys lietuviškos ir rusiškos hiphopo scenos veidų: Pushaz, Yga & Broo, Tie Geresni, Lilas & Innomine, Ironvytas Pro, Vaiper Despotin, Mafon & Slemo (Tandem Foundation ), Shpil, DJ Cave.

REKLAMA

„Diskoholikų“ organizuotas renginys pritraukė daug lankytojų – nors "Lofto" patalpos apytiksliai talpina 800 žmonių, buvo parduota apie 1200 bilietų, todėl salė buvo sausakimša ir buvo sunku judėti laisvai, tačiau linksmai nusiteikęs jaunimas vieningai lingavo į taktą ir laukė geros repo dozės iš maskviečio.

Beje, prieš koncertą organizatoriai planavo spaudos konferenciją su atlikėju, tačiau ją teko atšaukti, kadangi GUF'ui skaudėjo gerklę ir jis, matyt, norėjo save pataupyti vakarui.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje pasirodžius GUF’ui, žmonės pasitiko jį labai audringai: plojo, spygavo, visi vieningai iškėlė rankas į viršų. Pats atlikėjas negailėjo savo gerbėjams iš Lietuvos gerų žodžių – repuodamas savo tekstuose įterpdavo Vilnių. Meistriškai vartojantis keiksmažodžius savo dainų žodžiuose, GUF’as šaukė, kad Vilnius nuostabus, tačiau jis šiuos jausmus išreiškė kiek „riebesniu“ epitetu.

GUF’as pristatė savo naująjį albumą „Сам и...“ („Pats ir...“). Taip pat vakarėlio metu skambėjo įžymiausi muzikanto hitai, kuriuos jo gerbėjai žinojo atmintinai. Minia pritarė hip hopo atlikėjui, kas sukūrė labai draugišką atmosferą koncerto metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Maskvietis itin daug pagyrų sulaukia dėl savo rekordinio video klipų skaičiaus, kurių per savo karjerą sukūrė per trisdešimt. GUF‘as laikomas rusiško repo vizitine kortele.

Vos nuo 19 metų pradėjęs repuoti GUF‘as šiuo metu dalinasi scena su tokiais Rusijos muzikantais kaip Basta, Smoki Mo, Kasta ir daugeliu kitų. Pirmasis karjeros šuolis sekė 2004 metais įstojus į legendinę grupę CENTR. Dėl nesutarimų tarp grupės narių, Aleksėjus 2009 metais palieka šį kolektyvą ir pradeda savo stulbinančią solo karjerą. Būtent šiuo metu įvyksta didžiausi kūrybiniai ir gyvenimiški pokyčiai, privedę prie trijų, visiško pasisekimo sulaukusių, solinių albumų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų