• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiau­lių are­no­je vyks­tan­čio­je tra­di­ci­nė­je tarp­tau­ti­nė­je vers­lo ir pa­sie­ki­mų pa­ro­do­je „Šiau­liai-2012“, ką mo­ka, ką ga­li, pa­ro­dė ir Šiau­lių ap­skri­ties po­li­ci­ja bei Lie­tu­vos mui­ti­nė. Mui­ti­nin­kai ne­tgi su­ren­gė kon­fis­kuo­tų pre­kių auk­cio­ną.

REKLAMA
REKLAMA

Leis­ta pa­smal­sau­ti

Šiau­lių ap­skri­ties po­li­ci­jai at­sto­va­vo Ke­lių po­li­ci­jos biu­ras. Pa­ro­dos lan­ky­to­jai tu­rė­jo pro­gos su­si­pa­žin­ti su ke­lių pa­rei­gū­nų dar­bo prie­mo­nė­mis – al­ko­ho­lio tik­rin­tu­vais, pa­sku­ti­nio­sios kar­tos grei­čio ma­tuok­liais bei lan­gų skaid­ru­mo ma­tuok­liais.

REKLAMA

Smal­suo­liai ga­lė­jo kyš­te­lė­ti no­sį ir į are­no­je pa­sta­ty­tą Ke­lių po­li­ci­jos biu­ro pa­rei­gū­nų au­to­mo­bi­lį bei ap­žiū­rė­ti jį iš vi­daus. To­kia pro­ga pa­smal­sau­ti – re­ta. Po­li­ci­jos pa­rei­gū­nams su­stab­džius už pa­da­ry­tą ke­lių eis­mo tai­syk­lių pa­žei­di­mą re­tas vai­ruo­to­jas po­li­ci­jos au­to­mo­bi­ly­je spė­ja dar ir ap­si­dai­ry­ti.

REKLAMA
REKLAMA

Gud­ruo­liai daug mo­ka

Lie­tu­vos mui­ti­nės sten­de gy­ven­to­jai dar ir šian­dien ga­li pa­ma­ty­ti kon­fis­kuo­tų pre­kių pa­vyz­džius, ga­ben­tų daik­tų slėp­tu­ves au­to­mo­bi­liuo­se.

Ga­ben­to­jai, pa­si­ro­do, įsi­gud­ri­nę ne­le­ga­lius al­ko­ho­li­nius gė­ri­mus vež­ti ne­tgi spe­cia­liai pa­ga­min­to­se me­ta­li­nė­se „kny­go­se“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kont­ra­ban­di­nę pro­duk­ci­ją ve­žan­tys vil­ki­kų vai­ruo­to­jai ir­gi tu­ri sa­vo sis­te­mą, kaip, kir­tus vals­ty­bės sie­ną, „mė­ty­ti pė­das“ – pa­kan­ka pa­spaus­ti myg­tu­ką, kad vil­ki­ko vals­ty­bi­nio nu­me­rio len­te­lė ap­si­vers­tų ki­ta pu­se, ant ku­rios pa­ra­šy­tas ir ki­tas nu­me­ris.

Pa­ro­dos lan­ky­to­jams mui­ti­nin­kai va­kar ir šian­dien tei­kia in­for­ma­ci­ją, ką ga­li­ma įvež­ti ar­ba iš­vež­ti iš Lie­tu­vos. Jų pa­tir­ti­mi, ne­le­ga­lūs ga­ben­to­jai mė­gi­na iš už­sie­nio vals­ty­bių par­si­vež­ti ir rop­lių, ir pa­pū­gų, ir ko­ra­lų. Bu­vo, kad per sie­ną ga­ben­tas Egip­te iš­rau­tas kak­tu­sas.

REKLAMA

Pak­lau­siau­si – laik­ro­džiai

Va­kar Šiau­lių are­no­je su­reng­tas ne­le­ga­liai ga­ben­tų ir kon­fis­kuo­tų pre­kių – ru­siš­kų laik­ro­džių, ra­di­jo im­tu­vų, auk­so dir­bi­nių bei au­to­mo­bi­lio – auk­cio­nas.

Ak­ty­viai ja­me da­ly­va­vę pir­kė­jai laik­ro­džius „Ko­man­dirs­ki­je“, ku­rių pra­di­nė kai­na – po de­vy­nis li­tus, įsi­gi­jo vi­du­ti­niš­kai už 120 li­tų. Laik­ro­džių „Po­be­da“ kai­na nuo de­vy­nių li­tų išau­go iki 40-ies.

REKLAMA

3,89 gra­mo sve­rian­čią ir 324 li­tais įver­tin­tą auk­si­nę gran­di­nė­lę pir­kė­jai įsi­gi­jo už 345–435 li­to. O 185 li­tais įver­tin­tą 2,22 gra­mo apy­ran­kę – už 250 li­tų. Šim­tu li­tų įver­tin­tą pa­ka­bu­tį – už 105 li­tus.

2005 me­tų lai­dos au­to­mo­bi­lis „Re­nault Tra­fic“, ku­rio pra­di­nė kai­na 9400 li­tų, par­duo­tas už 13 tūks­tan­čių 300 li­tų.

Mui­ti­nės kon­fis­kuo­tų daik­tų auk­cio­nas Šiau­lių are­no­je vyks ir šian­dien. Pir­kė­jams gre­ta garso tech­ni­kos, laik­ro­džių ir pa­puo­ša­lų bus pa­siū­ly­tas 2008 me­tų lai­dos au­to­mo­bi­lis „Mer­ce­des Benz 212 CDI Sprin­ter“, ku­rio pra­di­nė kai­na – 19800 li­tų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų