REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalo „People“ paskelbė seksauliausių 2012 metų planetos vyrų sąrašą, kurio garbingą pirmąją vietą užėmė Channingas Tatumas, buvęs šokėjas ir dabar vertinamas už savo aktorinius sugebėjimus. Aktorius išgarsėjo po pasirodymo tokiuose filmuose kaip „Super Maikas“, „Žingsnis pirmyn“.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje vietoje atsidūrė 36-metų šalies dainininkas Blake'as Sheltonas, taip pat žinomas kaip vienas iš keturių teisėjų populiariosios muzikos šou „Voice“. Jis taip yra laimingai vedęs ir jo žmona dainininkė Miranda Lamber negaili vyrui komplimentų sužinojusi apie jam tekusį titulą.

REKLAMA

B. Sheltonas (nuotr. SCANPIX)B. Sheltonas (nuotr. SCANPIX)

Seksualiausių vyrų sąrašo trečiuoju numeriu tapo Australijos aktorius Chrisas Hemsworthas, 29-metų aktorius neseniai tapo tėvu – jo dukrai Indijai Rose tik šeši mėnesiai.

Chrisas Hemsworthas (nuotr. SCANPIX)Chrisas Hemsworthas (nuotr. SCANPIX)

Maksas Greenfieldas sąrašą yra ketvirtas. Garsus visame pasaulyje aktorius dažnai turi išsirengti priešais kamerą, tad labai rūpinasi savo išvaizda. Viename interviu aktorius atskleidė, kad dažnai žinodamas, kad netrukus bus filmuojamas epizodas, kur jam teks nusirengti, pluša ištisą savaitę sporto salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Maksas Greenfieldas (nuotr. SCANPIX)Maksas Greenfieldas (nuotr. SCANPIX)

Aktorius ir režisierius Benas Affleckas, kuris neseniai atšventė 40-metį, yra penktasis reitinge. Patekti į seksualiausių sąrašą jam jau nieko naujo – jame jis jau buvo 2000-aisiais, žurnalas „People“ B. Afflecką įtraukė ir į  Top 50 gražiausių pasaulio žmonių sąrašą.

B. Affleckas (nuotr. SCANPIX)B. Affleckas (nuotr. SCANPIX)

Mattas Bomeris  taip pat seksualiausiųjų sąraše, o filmai, kuriuose jis vaidina kaip reikiant kaitina moterų kraują, bet aktorius atvirai prisipažįsta esąs gėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mattas Bomeris (nuotr. SCANPIX)Mattas Bomeris (nuotr. SCANPIX)

Vienu iš seksualiausių planetos vyrų ir pripažintas Pietų Afrikos sportininkas Oscaras Pistorius. Keturis kartus parolimpinių žaidynių čempionas, pravarde „Blade Runner“ įėjo į istoriją kaip bėgikas, kuriam amputuotos abi kojos, bet jis sugebėjo įveikti keturių šimtų metrų atstumą daug greičiau už kitus sportininkus. 25-metų sportininkas užėmė antrąją vietą lenktynių olimpinėse žaidynėse Londone.

Oscaras Pistorius (nuotr. SCANPIX)Oscaras Pistorius (nuotr. SCANPIX)

Seksualiausio titulą gavo 57-erių metų Denzelis Vashingtonas, režisierius ir prodiuseris, kurį iš kvapą gniaužiančių veiksmo filmų pažįsta viso pasaulio žiūrovai.

REKLAMA

Denzelis Vašingtonas (nuotr. SCANPIX)Denzelis Vashingtonas (nuotr. SCANPIX)

Seksualiausių dešimtuke ir  trumpaplaukis britų aktorius Damianas Lewis, žinomas dėl savo vaidmenų televizijos serialuose.

Damianas Lewis (nuotr. SCANPIX)Damianas Lewis (nuotr. SCANPIX)

Žurnalo „People“ seksualiausių sąraše yra ir 43-metų komikas ir aktorius Paulas Ruddas.

Paulas Ruddas (nuotr. SCANPIX)Paulas Ruddas (nuotr. SCANPIX)

Praėjusių metų sąrašo lyderis Bradley Cooperis šiemet 12-toje  seksualiausių vyrų sąrašo vietoje.

B. Cooperis (nuotr. SCANPIX)B. Cooperis (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų