REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienio vakarą į pasikeitusias Šiuolaikinio meno centro erdves pažymėti 20-ąjį bendrovės „Mineraliniai vandenys“ (MV) jubiliejų rinkosi didžiųjų Lietuvos bendrovių ir garsių užsienio gėrimų kompanijų savininkai bei atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Kostiumuotus ir santūriam stiliui prijaučiančius ponus lydėjo elegantiškos viešnios. Dauguma vakaro viešnių rinkosi tamsesnių spalvų, lengvai kretančias dailaus silueto ilgas sukneles, o prie subtilių apdarų skoningai derino aksesuarus. Tiesa, ne visos vakaro dailiosios lyties atstovės atidavė duoklę solidžiai juodai spalvai, buvo matyti ir ryškiai raudonų, mėlynų apdarų, o kai kurios viešnios rinkosi švelnia rusvas, šiek tiek auksinio spindesio turinčias suknias.

REKLAMA

Tarp vakaro viešnių buvo galima išvysti verslininkes Dainą Bosas, Ireną Marozienę, portalo „Delfi.lt“ vadovę Moniką Garbaučiauskaitę, TV3 kanalo vadovę Laurą Blaževičiūtę, “MG Baltic" koncerno prezidento Dariaus Mockaus žmoną Iną Mockienę ir nemažai kitų žinomų šalies moterų.

Beveik pustrečio šimto svečių turėjo galimybę vienoje vietoje pamatyti ir išgirsti daugumą  tarptautinėje scenoje pripažintų ir Lietuvą garsinančių klasikos ir šiuolaikinių atlikėjų:  kompozitorių ir atlikėją Tomą Kutavičių, pianistus Petrą Geniušą ir Arūną Šlaustą, smuikininką Zbignevą Levickį, operos dainininkes Asmik Grigorian bei Lauryną Bendžiūnaitę, baleto šokėją Olgą Konošenko, ledo šokėją Eveliną Ragaitę,  Baltijos gitarų kvartetą, birbynininką Lauryną Vaitkų, Eurovizijoje Lietuvą atstovavusius Donatą Montvydą bei Sasha Song kartu su Justinu Lapatinsku, taip pat Jazzu su Leonu Somovu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų