REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Atletico“ atakų lyderis Radamelis Falcao išreiškė savo simpatijas dabartiniams Europos čempionams Londono „Chelsea“ bei Anglijos „Premier“ lygai.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai spaudoje pasirodė pranešimų, kad „mėlynieji“ ateinantį už kolumbietį ruošiasi pakloti 60milijonų eurų, kuris taip pat prisipažino, kad buvo didelis legendinio „Chelsea“ puolėjo Gianfranco Zola gerbėjas.

REKLAMA

Interviu su „Daily Mirror“ žurnalistais R.Falcao buvo paklaustas, ar sugebėtų adaptuotis Anglijos pirmenybėse, kurios reikalauja gero fizinio pasirengimo.

„Manęs nejaudina “Premier„ lygos fiziniai reikalavimai“, - teigė puolėjas. - Mušiau įvarčius Argentinoje, Portugalijoje ir tą patį darau Ispanijoje. Manau, kad galiu adaptuotis bet kurioje lygoje. Mielai priimčiau iššūkį iš „Premier“ lygos".

„Šį čempionatą stebiu jau gana seniai ir juo tiesiog žaviuosi. Mane džiugina mintis, jog vieną dieną galiu ten žaisti“.

„Londono “Chelsea„ yra Europos čempionai ir turbūt daugiau nereikia nieko pasakyti. Netgi laimėję Čempionų lygą jie ir toliau stiprina savo komanda, o tai daug pasako apie jų ambicijas. Aš taip pat vaikystėje buvau didelis Gianfranco Zola gerbėjas“, - sakė R.Falcao.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų