REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV laidų vedėja ir virtuvės žurnalistė Beata Nicholson save vadina apsėsta užsirašinėtoja, kuri geriau pramiegos Naujųjų metų sutikimą, bet be naujos užrašų knygos metų tikrai nepradės.

TV laidų vedėja ir virtuvės žurnalistė Beata Nicholson save vadina apsėsta užsirašinėtoja, kuri geriau pramiegos Naujųjų metų sutikimą, bet be naujos užrašų knygos metų tikrai nepradės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinau ir pati naudojuosi visais moderniais išradimais - ir išmaniuoju telefonu, ir kalendoriumi internete, bet niekas man neatstos užsirašinėjimo ranka. Pradedu kiekvieną savo dieną užsirašydama visus dienos darbus, nes man tai padeda tinkamai nusiteikti, surikiuoti mintis, nusiraminti. Galų gale, kartais ateina tokių puikių minčių ar naujų receptų idėjų, kurių iškart neužrašius, viskas ima ir pabėga“, - sako Beata.

REKLAMA

Beata neabejoja, kad tokių laiko planuotųjų ir užsirašinėtojų Lietuvoje gyvena ir daugiau, tad jiems pristato šiais metais net du laiko planavimo įrankius – neįtikėtinai jaukią, spalvotą ir labai moterišką darbo užrašų knygą ir jau tradiciniu tapusį patobulintą kalendorių šeimoms.

„Naujoji darbo užrašų knyga moterims - tai mano užgaida... Net porą metų apie tai svajojau. Kartą išdrįsau pagalvoti - jei nerandu tokios užrašų knygutės, kuri man geriausiai tiktų, galbūt galima tokią pasigaminti? Norėjau, kad mano darbų, idėjų ir svajonių knyga būtų kitokia. Kad būtų lyg draugė, lydinti visus metus, kad būtų padėjėja ir įkvėpėja. Taip norisi, kad daiktas ir džiugintų, ir tarnautų, tad čia rasite ir nuotraukų, kurios leis atsikvėpti prieš griebiantis kito svarbaus darbo, ir daug vietos ne tik pareigoms užsirašyti“, - savo naują kūrinį pristato Beata.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu šeimoms dalintis darbus ir pareigas padės trečiasis Beatos šeimos kalendorius, kuriame daug vietos užrašams ir 12 naujų receptų. Visiems aiškiai matomi kalendoriuje surašyti darbai ir planai ne tik padeda nepraleisti vaikų vizitų pas gydytojus, nepamiršti draugų gimtadienių, nepražiopsoti susitikimų bei kitų svarbių kasdienių darbų, bet ir yra vienas iš geriausių šeimos susikalbėjimo būdų, padedančių iš anksto suderinti neretai labai skirtingus šeimos narių interesus. Na, o tuos, kuriems tai naujas dalykas, supažindiname: kalendoriuje prie kiekvienos dienos rasite keturias skiltis šeimos planams surašyti, o kiekvienas mėnuo pasiūlys po naują metų laikui tinkančio patiekalo receptą.

„Džiaugiuosi, kad daugeliui šis namų ūkio įrankis jau tapo gyvenimo dalimi - besibaigiant vasarai sulaukiu klausimų, kada bus galima įsigyti kitų metų kalendorių",- sako Beata.

Beata Nicholson (nuotr. asm. archyvo)Beata Nicholson (nuotr. asm. archyvo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų