REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos penktojo turo rungtynėse Marko Popovičius vieną po kito siuntė tritaškius į krepšį, o „Anadolu Efes“ treneris, žaidėjai ir sirgaliai tegalėjo griebtis už galvų rašo oficiali klubo svetainė.

REKLAMA
REKLAMA

Panašiai anksčiau jautėsi Zagrebo „Cedevita“ ir Pirėjo „Olympiacos“ gerbėjai. Tik jiems Popas įskraidino po tris tritaškius iš eilės. Šį kartą keturis tolimus M.Popovičiaus metimus „Abdi Ipekci“ arenos lankai priėmė vien trečiajame kėlinyje. Iš viso rungtynėse Stambule žalgirietis pataikė 7 iš 10 tritaškių.

REKLAMA

Vienintelė Milano „EA7 Armani Jeans“ galėjo pasigirti išderinusi kroatų snaiperio taikiklį. Būtent praėjusios savaitės mače nutrūko 39 iš eilės rungtynių serija, kuriose M.Popovičius bent kartą pasižymėdavo metant iš toli.

„Po praėjusių rungtynių, nutrūkus serijai, sakiau, kad nusimečiau beždžionę nuo nugaros. Panašu, kad iš tikro nukrito Kingkongas, - kitą dieną po pergalės prieš „Anadolu Efes“ juokavo M.Popovičius. - Iš tiesų, prieš rungtynes nemėgstu klausimų apie rekordus, pasiekimus ir panašius dalykus, nes tai nejučiomis tau sukelia papildomą spaudimą. Visgi svarbiausia, kad komanda iškovojo dar vieną pergalę.“

REKLAMA
REKLAMA

Pergalės didžiausiame Turkijos mieste kalviu M.Popovičius vadino ne save, o „Žalgirio“ įžaidėjų porą.

„Tiek Ibrahimas, tiek Oliveris puikiai tvarkėsi su Jordanu Farmaru. Taip, šis amerikietis gal ir surinko 13 taškų, bet dėl mūsų įžaidėjų gynybos jis negalėjo valdyti komandos taip kaip visada ir padarė net 6 klaidas“, - mačą analizavo Marko.

Kalbėdamas apie savo tritaškius metimus M.Popovičius pripažino, kad įsijautus į ritmą jis buvo tikras, kad jie pasieks tikslą.

„Mano pirmas metimas išsisuko iš lanko, bet pajaučiau, kad šiandien riešas dirba neblogai. Įmetus pirmą, antrą ,trečią tritaškį viskas jau veikė automatiškai. Sutinku, kad tokio metimo, kaip šeštasis taiklus tritaškis, nemesčiau, jei prieš tai nebūčiau įsimėtęs, bet kai krenta – gali pataikyti ir per rankas. Labiau keista, kad pataikius šešis kartus, septintąjį galėjau mesti būdamas visiškai laisvas“, – tolimų metimų seriją, nulėmusią pergalę, prisiminė 21 tašką pelnęs gynėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį kartu su komanda M.Popovičius iš Stambulo keliavo į Rygą. Čia sekmadienį žalgiriečiai sužais VTB Vieningosios lygos rungtynes su Rygos VEF krepšininkais.

„Turime būti pasiruošę ir šiam mačui, - kalbėjo M.Popovičius. - Žaisti su VEF gali būti negi sunkiau. Neabejoju, kad dauguma gerbėjų galvoja, kad tai nepavojingas varžovas ir mes jį lengvai įveiksime. Jei tokios mintys bus ir pas mus galvoje, nieko gero nelauk. Todėl nepaisant, kad neturėjome laiko poilsiui ir pasiruošimui, turime žengti į aikštę susikoncentravę lyg tai būtų mačas su CSKA ar „FC Barcelona“ komandomis.“

„Tikrai nėra lengva laimėti kiekvienas rungtynes“, - baigdamas pokalbį su Žalgiris.lt šyptelėjo M.Popovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų