• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonas jau prasidėjo, o ne vienas puikiai visame pasaulyje žinomas krepšininkas vis dar laukiai vienos ar kitos komandos dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

JAV žiniasklaidoje sudarytame geriausių NBA laisvųjų agentų penketuko viršūnėje atsidūrė penkiskart lygos čempionas Derekas Fisheris.

REKLAMA

38 metų 185 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną baigė Oklahomos „Thunder“ komandoje, tačiau vasarą taip ir nesulaukė nei vienos komandos kvietimo.

Per karjerą kiek daugiau nei 61 milijoną JAV dolerių uždirbęs gynėjas praėjusį sezoną savo sąskaitą papildė 3,4 milijono JAV dolerių.

Antroje vietoje liko prancūzas Mickaelis Pietrusas, kuris praėjusį sezoną baigė Bostono „Celtics“ komandoje, o vasarą atstovavo Prancūzijos nacionalinei rinktinei Londono olimpiadoje.

REKLAMA
REKLAMA

30 metų 199 cm ūgio gynėjas per karjerą uždirbo beveik 34 milijonus JAV dolerių.

Trejetuką baigė praėjusį sezoną Jutos „Jazz“ klube rungtyniavęs ir po 8,7 taško rinkęs, 3,7 kamuolio atkovojęs bei 1,2 rezultatyvaus perdavimo atlikęs Joshas Howardas.

Nors apie šį krepšininką tarpsezoniu sklandė įvairūs gantai, 32 metų 201 cm ūgio puolėjas taip ir nerado naujos ekipos. Per savo karjerą J.Howardas uždirbo 39 milijonus JAV dolerių.

Geriausių laisvųjų agentų penketuką baigia Kenyonas Martinas ir Mehmetas Okuras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų