• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Petras Gražulis, atsižvelgdamas į Seimo frakcijos kolegų bei Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos narių raginimą, antradienį nutarė nutraukti 15 dienų trukusią bado akciją, tačiau žada ir toliau ieškoti teisybės.

REKLAMA
REKLAMA

Šia akcija parlamentaras tikėjosi atkreipti visuomenės ir atsakingų institucijų dėmesį į išsikerojusias problemas prokuratūroje.

REKLAMA

„Viliuosi, kad kitą kadenciją dirbant valdančiojoje daugumoje bendromis pastangomis pavyks įgyvendinti permainas teisėsaugos srityje, kurios leis grąžinti žmonių tikėjimą teisingumu ir galimybe ieškoti bei rasti tiesą“, - pareiškė P. Gražulis.

Kaip ELTA jau skelbė, frakcija „Tvarka ir teisingumas“ paragino savo frakcijos narį P. Gražulį nutraukti bado akciją. „Kviečiame Jus atsisakyti protesto akcijos ir nutraukti bado streiką. Pažadame, kad būdami valdančioje daugumoje kartu su Jumis stengsimės išgyvendinti teisėsaugoje egzistuojančias problemas, dėsime visas pastangas, siekdami grąžinti visuomenės pasitikėjimą teismais ir prokuratūra, sieksime, kad už šiurkščius teisės aktų pažeidimus atsakomybės neišvengtų nė vienas, nepriklausomai nuo to, kokiai partijai ar visuomenės grupei jis priklauso“, - pareiškė frakcijos seniūnas Valentinas Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA

Reikalaudamas nutraukti šmeižto kampaniją prieš jį, Seimo narys P. Gražulis nuo spalio 23 d. pradėjo bado akciją.

Beje, tai ne pirmas atvejis, kai P. Gražulis imasi bado akcijos. 2005 m. kovo 22 d. politikas, siekdamas KGB rezervininkų atsistatydinimo, Seime taip pat buvo pradėjęs bado akciją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų