REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš tau paskambinsiu“ – ši legendinė vyrukų atsisveikinimo frazė jau seniai tapo legenda. O paskambins jis iš tikrųjų, ar ne – daugumai merginų prilygsta hamletiškam „būti ar nebūti?“ Ką gali padaryti tu, kad jis tikrai paskambintų?

REKLAMA
REKLAMA

1. Neįpareigojantis SMS. Būk apdairi: duodama jam savo telefoną paprašyk padiktuoti savąjį. Tada, nesulaukusi skambučio „per protingą laiką“, t.y. per 1-2 paras nuo jūsų pažinties, gali nusiųsti jam SMS. Paminėk jame jūsų pokalbio detales (pvz. jei tada, kai smagiai plepėjotės, niekaip negalėjai prisiminti kokios nors dainos ar knygos pavadinimo, dabar gali išsiųsti žinutę: „Prisiminiau! Daina, apie kurią kalbėjau, buvo „November Rain!“) Jei tave sudominęs vaikinas drovus – taip jį padrąsinsi. Arba tiesiog priminsi apie save.

REKLAMA

2. Kintanti informacija. Nusiųsk jam žinutę, kad keičiasi tavo telefono numeris. Juk visai paprasta ta proga nusipirkti naują išankstinio mokėjimo kortelę su nauju numeriu.

3. Ieškok kitų kelių. Jei nenori jam siųsti SMS arba neturi jo telefono – gali pamėginti susirasti tau patikusį vaikinuką socialiniuose tinkluose: klasė.lt, Facebook, Netlog, Twitter ir kt. Nusiųsk jam žinutę internetu, pasiprašyk į draugus.

4. Paskambink jam pati. O jei nesiryžti tiesiog paskambinti – sugalvok pretekstą: galbūt po jūsų paskutinio pokalbio tau kilo kokių nors klausimų? Jei ne – sugalvok jų! Pavyzdžiui, jei jis prisipažino, kad domisi F-1 lenktynėmis, kuo ramiausiai gali jam paskambinti ir paklausti, koks lenktynininkas tapo čempionu 2005-aisiais („Sprendžiu kryžiažodį, nė neišmanau, kas tai galėtų būti...“). Jis atsakė? Puiku – atsidėkodama už pagalbą gali pakviesti jį susitikti!

5. Šeherezados triukas. Nesvarbu, kuris pirmasis paskambinsite. Ruoškis pokalbiui iš anksto. Apgalvok, apie ką kalbėsitės, pasiruošk mintyse bent keletą ekstra klausimų ar temų, kurias staiga pakištum stojus nejaukiai pauzei. Idealu jei pokalbis truks ne ilgiau nei 10 minučių. O tada nepamiršk Šeherezados triuko: baik pokalbį mestelėjusi kokią nors intriguojančią frazę ar palikusi atvirą klausimą. Tegul tai bus jam pretekstas netrukus tau vėl paskambinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų