• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po permainų vyriausiojo trenerio poste Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai dar jaučia pergalių būtinybės spaudimą, bet ji priima bent šiek tiek psichologiškai lengviau.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos vicečempionų lyderis Renaldas Seibutis pripažino, kad komandą palikus vyriausiajam treneriui Aleksandrui Džikičiui, paties krepšininko įvardyta „darbo etika“ pagerėjo.

REKLAMA

Jau per pirmąsias rungtynes su Samaros „Krasnyje Krylja“ po A.Džikičiaus išėjimo vilniečiai atrodė mažiau įsitempę, ne taip stipriai baiminosi suklysti, nuvilti trenerį. Panašu, kad vadovaujant Dariui Maskoliūnui „Lietuvos ryto“ žaidėjai jaučiasi geriau.

„Iš tikrųjų darbo etika treniruotėse labai gera. Visi treniruotėse susikaupę dirbame, kad kuo greičiau pasiektume kuo geresnį rezultatą. „Lietuvos rytas“ yra aukščiausio lygio komanda ir norime tai įrodyti aikštėje“, - prieš ketvirtadienio Eurolygos rungtynes su Barselonos „Regal Barcelona“ žurnalistams kalbėjo R.Seibutis.

REKLAMA
REKLAMA

- Darbo etika geresnė nei prie Aleksandro Džikičiaus?

- Darbo etika aš labai patenkintas. Manau, kad ji geresnė.

- Ar tiesa, kad prie Džikičiaus treniruočių metu komandoje tvyrodavo įtampa?

- Kiekvienas žaidėjas tai priima individualiai. Už kitus vaikinus kalbėti negaliu, bet man nebuvo kažkokių sunkumų. Tačiau vėlgi, krepšinis yra komandinis žaidimas ir visos grandys turi veikti gerai. To pasigesdavo pastarosiose rungtynėse. Bet reikia žiūrėti į priekį ir tikėtis geriausio.

- Ko galima tikėtis iš susitikimo su „Regal Barcelona“?

- Laukia sunkios rungtynės. Ne paslaptis, kad „Regal Barcelona“ yra aukščiausia lygio komanda. Bet turime būti nusiteikę kovai. Žaidžiame namie ir turime atiduoti visas jėgas, kad pasiektume pergalę. Manau, kad galime tai padaryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- „Barca“ sezoną pradėjo sunkiai. Galbūt tai šansas užsikabinti?

- Taip. Vis dėlto tai tik sezono pradžia. Kartu tai ir įrodymas, kad visoms komandoms reikia laiko susižaisti. Tačiau tikiuosi, kad tai mums išeis į naudą ir galėsime už to užsikabinti.

- Su Barselonos komanda atvyksta Šarūnas Jasikevičius. Jis dar turi parako?

- Manau, kad tikrai turi. Tai jis parodė Lietuvos rinktinėje. Jasikevičius yra aukščiausio lygio žaidėjas. Kartais ne metai viską lemia. Ypač tokiame aukštame lygyje kaip Eurolyga didelį dalyką gali padaryti mažiausios detalės, o Šaras tiek matęs, tiek žaidęs, kad vien jo buvimas aikštelėje duoda savo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų