• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Politinės jėgos gana kūrybingai pažvelgė į rinkimų kampaniją, tačiau tenka apgailestauti, kad nestokojama ir primityvaus populizmo, teigia šalies vadovės patarėjas vidaus politikos klausimais Mindaugas Lingė.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos rinkimų kampanijos negalima vertinti kaip vienalyčio reiškinio, tikriausiai reikėtų atsižvelgti į tam tikrus epizodus. Matyti, kad tam tikros politinės jėgos stengiasi ir gana kūrybingai bei išradingai pasižiūrėjo į rinkimų kampaniją, tačiau tenka apgailestauti, kad tikrai nestokojama primityvaus populizmo ir elementaraus idėjų trūkumo“, - antradienį interviu „Žinių radijui“ sakė M. Lingė ir pridūrė, jog tai nėra vien tik šio rinkimų sezono naujiena.

REKLAMA

Paklaustas, kaip Prezidentė vertina rinkimų kampaniją, jos patarėjas teigė manantis, jog ši savaitė dar gali pateikti tam tikrų staigmenų.

„Emocinis fonas auga ir čia nėra nieko nuostabaus, nes tai yra tam tikra rinkimų išdava“, - pažymėjo jis.

M. Lingė taip pat pastebėjo, jog tarp politinių jėgų kol kas nematyti aštrios konfrontacijos. Jis tai siejo su konkrečių lyderių išryškėjimo trūkumu bei pragmatišku mąstymu.

„Tai galbūt yra pasekmė to, kad nėra labai aiškių lyderių ir nežinia su kuo politinėms partijoms po Seimo rinkimų gali tekti sudaryti Vyriausybę. Matyt, konfrontacijos nebuvimas yra pragmatinis išskaičiavimas“, - sakė Prezidentės patarėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų