• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Volkswagen“ vadovas Martinas Winterkonas patikino, kad spręsdama, kur surinkinėti Šiaurės Amerikos rinkai skirtus septintos kartos „Golf“ automobilis kompanija pirmenybę teikia Meksikos mieste Puebloje esančiai gamyklai. Anot jo, galutinis sprendimas, dėl naujųjų modelių surinkimo vietos bus priimtas per artimiausias dvi savaites,

REKLAMA
REKLAMA

Ankstesniuose pranešimuose buvo skelbiama, kad būsimojo „Golf“ gamybai „Volkswagen“ pasirinks Čatanūgos miestą Tenesio valstijoje, kadangi čia jau yra surenkami JAV rinkai skirti „Passat“ modeliai, tačiau M. Winterkornas pažymėjo, kad jau buvo išnaudoti visi turimi pastatų komplekso plotai, o jei gamybos apimtys ir bus didinamos kompanija mieliau imsis padidinto pravažumo modelio, didesnio nei „Tiguan“, o ne naujojo hečbeko.

Automobilwoche.de praneša, kad septintos kartos „Golf“ gamyba Puebloje prasidės 2014 m. pabaigoje arba netgi 2015 m. pradžioje. Taip pat skelbiama, kad Šiaurės Amerikos rinkose modelis bus parduodamas kaip „Golf“, o ne su „Rabbit“ pavadinimu, kuris į JAV rinką buvo sugrąžintas 2006 m. ir naudotas trejus metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų