REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

REKLAMA

- saujelės baravykų ar kitų miško grybų;

- itališkos duonos čiabatos arba kitos baltos duonos;

- kelių skiltelių česnako;

- šaukšto svisto kepimui;

- ryšulėlio petražolių;

- druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

1) grybų kepurėles nuplauname, kotelius nulupame ir viską supjaustome kuo plonesnėmis skiltelėmis;

REKLAMA
REKLAMA

2) keptuvėje išlydome šaukštą sviesto ir suberiame smulkiai sukapotą česnaką; šiek tiek pakepiname, kol pasklinda aromatas;

REKLAMA

3) verčiame į keptuvę baravykų gabaliukus; maišydami šiek tiek pakepiname (apie 3–4 minutes), paskaniname druska ir pipirais;

4) sukapojame petražoles ir taip pat suberiame į keptuvę; išmaišome;

5) suraikome čiabatą ar kitą baltą duoną. Paskrudiname riekeles skrudintuvu arba orkaitėje;

6) ant paskrudusios duonelės dedame pakepintus baravykus su prieskoniais.

Skanaus!

Tirpstantis skrebutis su miško grybais (nuotr. TV3)Tirpstantis skrebutis su miško grybais (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų