• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Taip jau yra, kad Lietuvoje didelė dalis jaunų šeimų pradeda savo šeimyninį gyvenimą gyvendami viename bute su tėvais. Kartais nebūna kaip ir kur santykiauti.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kuriems patinka užsiimti seksu prie liudininkų, tačiau seksologai mano, kad tai yra išskirtinis atvejis – tad apie tai kitą kartą. Tad šįkart apie tai, ką daryti, jei liudininkai nėra pageidaujami, o jūs norite išleisti kiek galima mažiau garso.

REKLAMA

Į žvalgybą!

Apžiūrėkite, kur jūs miegate? Ant lovos ar ant sofos? Pabandykite, kol jūs kambaryje vieni, pasisupti, pastrakalioti ant jos. Apžiūrėkite visus lovos kampus. Būtina suvokti, kur labiausiai girgžda, o gal visiškai negirgžda? Jei daugiausiai girgžda kojūgalyje, sekso metu įsitaisykite galvūgalyje.

Sekso pozos

Įsivaizduokite: seksu galima užsiimti net ir tada, kai kitame kambaryje snaudžia kambario kaimynas. Misionieriaus ir raitelės pozas iš karto atmeskite. Abu atsigulkite ant šono veidu vienas į kitą – šioje pozoje girgždėjimas bus minimalus. O štai jei pradėsite siausti ir „joti“ lovoje, žinoma, kad prižadinsite visus. Frikcijos turėtų būti labai lėtos: tegul jas atlieka tik vyras ir juda iš esmės tik į priekį, o ne atgal. Jokiais būdais nedejuokite! Moteris gali atsisukti į vyrą nugara ir išlenkti savo nugarą taip, kad vienintelė judanti kūno dalis būtų jos dubuo.

REKLAMA
REKLAMA

Rankos

Atminkite, kad naktį gali girdėti net ir patys tyliausi garsai. Jums atrodys, kad jūs tyliai paglostėte ranka nugarą ar partnerio ranką, o garsas gali sujudinti ir kitus miegančiuosius. Taip, dienos metu jis nėra girdimas, o naktį tai tampa šurmuliu. Todėl patarimas – neglostykite rankomis partnerio. Taip, norisi jį paliesti ir glamonėti, tačiau negalima! Laikykitės už pečių ar talijos – ir nebruzdėkite!

Bučiniai

Ir bučiniai nėra galimi! Jūs savo čepsėjimu prižadinsite visus aplinkui. Kategoriškai draudžiama. Jūs manote, kad sugebate bučiuotis be garso? Jei tai tikras aistringas bučinys, jis visuomet yra girdimas, ypač naktį. Atidėkite jį tiems laikams, kai iš tikrųjų būsite namuose vieni. Taigi, bučiuotis negalima, tačiau bučiuoti – galima. Tarkim, delnas yra sausas ir lūpos liesdamos neišleis jokių čepsėjimo garsų. Bučiuokite sausas vietas – ir tai rekomenduojama dar ir dėl to, kad taip užgniaušite savo dejones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garso slopintuvai

Įjunkite muziką. Ji gali užslopinti visas dejones ir girgždėjimus.

Vonios kambarys – tinkama patalpa tyliam seksui. Jūs nuėjote nusiplauti rankų. Su savo partneriu, žinoma. Todėl, kad jūs esate įpratę tai daryti kartu. Ir jei jus prispyrė, atsisėdate ant skalbimo mašinos ir užsiimate greituku. Būtinai įjunkite vandenį – jis gerai nutildo kitus garsus.

Jei vonia yra kartu su tualetu, taip pat labai gerai. Orgazmo metu jūs galite nuleisti unitazo vandenį ir taip užglušinti visas dejones, kurių jums nepavyko sulaikyti.

REKLAMA

Jei butas yra jūsų, tačiau jūs turite vaikų, prižiūrimų senolių, pripratinkite, kad skalbimas – tai bendra santuokinė pareiga. Užsidarykite vonios kambaryje ir įjunkite skalbimo mašiną. Ji savo gaudimu padarys jūsų seksą negirdimu. Be to, ji vibruos ir jums suteiks papildomą malonumą.

O ką apie tai pasakytų specialistai?

Po alkoholizmo ir narkomanijos, dauguma porų išsiskiria dėl to, kad neturi nuosavo būsto ir kenčia nuo giminaičių įsikišimo į šeimos reikalus. Problemos dėl gyvenamojo būsto trukdo santuokinių santykiams, taip pat ir seksualiniams. Įvairūs apribojimai sekso metu, kai reikia elgtis apdairiai, atsargiai ir susilaikant, sukelia nervingumą, pavojaus ir nepilnavertiškumo jausmą. Dažnai sutrinka ir seksualinė funkcija, atsiranda erekcijos sutrikimai, išgyvenimas dėl ejakuliacijos arba sėklos išsiveržimo sulaikymo. Moterims sutrinka seksualinis aktyvumas ir atsiranda orgazmo stabdymas. Sutuoktiniams apskritai gali dingti sekso poreikis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų