REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikri dviračių sporto entuziastai nemažina apsukų ir rudenį. Šių metų Spalio 14 dieną 12 val. visi mylintys dviračių sportą kviečiami dalyvauti antrajame „Vilniaus MTB turo" etape, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą startą skelbsime pramogų ir poilsio centre „Belmontas“. Varžybos drieksis gražiausiomis Pavilnių regioninio parko apylinkėmis.

REKLAMA

Pirmas trasos kilometras drieksis Belmonto gatve, o tikra MTB (angl. mountain trail bike) trasa prasidės vos pasukus į kalną prie žirgyno. Čia lauks pirmas rimtas išbandymas – beveik 1 kilometro ilgio pakilimas į Belmonto kalną. Kitas kalnas lauks antroje trasos dalyje, į kurį bus kylama akmenimis grįstu Tuputiškių serpentinu.

Vieno trasos rato ilgis sieks 28 kilometrus, kuriuose, kaip ir pirmame „Vilniaus MTB turo" etape, bus ir žirgų ištryptų miško takų, ir asfaltuotų gatvių, vieškelių, miško ir lauko takelių, einančių per varžyboms išpjautų dilgėlių miškus.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybų metu dalyviai pravažiuosi Pūčkorių piliakalnį, vieną aukščiausių atodangų Lietuvoje, XVII – XIX amžiaus dvarus, vieną seniausių Rokantiškių piliavietę, du kartus kirs geležinkelį, pravažiuos Puškino muziejų ir jo šeimos kapus, ir galų gale finišuos Belmonto pramogų parke.

Dėl kelių atkarpų einančių gatvėmis, trasa galės važiuoti tik asmenys, sulaukę 14 metų. Nepilnamečiai galės dalyvauti tik turėdami tėvų leidimus. Visiems jaunesniems dalyviams bus paruoštuos trumpesnės trasos prie Belmonto pramogų parko – Darželinukų formulė ir Pradinukų sprintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turite draugišką kolektyvą ir esate puiki komanda? Registruokite savo kolegų komandą įmonių įskaitoje ir parodykite savo partneriams ir konkurentams, kad esate patys greičiausi ne tik profesinėje veikloje. Bus apdovanotos trys greičiausios įmonių komandos, ir greičiausi „Vilniaus MTB“ turo profesijų atstovai: vadovas, finansininkas, marketingistas, personalo specialistas, biuro administratorius ir kitas specialistas.

Kadangi eismas varžybų metu nebus draudžiamas, visi varžybų dalyviai privalės laikytis eismo taisyklių, tačiau kertančias gatves trasos vietas prižiūrės policija ir bus papildomi greičio apribojimai automobiliams.

REKLAMA

Mylintys aktyvų poilsį ir ieškantys gerų emocijų su dviračiais spalio 14 dieną 12.00 laukiami pagrindiniame varžybų starte Belmonto pramogų parke – Pavilnių regioninio parko lopšyje. Vaikų startai prasidės nuo 10.30. Iki paskutinio pasimatymo 2012 metais!

Daugiau informacijos apie „Vilniaus MTB turą“ rasite oficialioje varžybų svetainėje www.dviraciumiestas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų