REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Menų fabrike „Loftas“ renginių sezonas įsibėgėja netikėtu greičiu ir pristato naują ilgai lauktą vakarėlių seriją – „Loftas Dance O! Dance“, skirtą mėgstantiems elektroninę muziką ir šokius iki ryto.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo „Dance O! Dance“ vakarėlio spalio 12 d. svečiai – viena žinomiausių gyvos šokių muzikos grupių „Stereo MCs“ iš Didžiosios Britanijos. Šokių aikštelių karaliai į Lietuvą atvyksta atlikti savo DJ pasirodymo.

REKLAMA

„Šių britų hitus „Connected“ arba „Step It Up“ žino ir jaunesni, ir vyresni reiveriai visame pasaulyje. Lietuva ne išimtis. Jie yra mano vieni mėgstamiausių“, – įspūdžiais apie svečius dalinasi Viktoras Diawara.

„Stereo MCs“ yra apdovanoti net keliomis „Brit awards“ statulėlėmis, pardavę milijonus albumų, nominuoti prestižiškajam „Mercury“ apdovanojimui.

„Labai džiaugiuosi, kad savo antruose namuose – „Lofte“ – turėsiu progą paspausti ranką pačiam Robui Birchui“, – toliau komentuoja Viktoras Vee Diawara.

REKLAMA
REKLAMA

Lyg to būtų maža, „Stereo MCs“ vokalistą R. Birchą į „Loftą“ atlydės geras jo draugas, „Jungle Brothers“ narys – Afrika Baby Bam, taip pat žinomas kaip tiesiog Bam. Jis, beje, menų fabrike jau lankėsi prieš kiek daugiau nei metus.

Naujos vakarėlių serijos „Loftas Dance O! Dance“, skirtos šokiam ir dar kartą šokiam – laukiniams, netramdomiems, įsimintiniems – pradžia jau spalio 12 d.

„Šokių bateliai privalomi“, – nuotaikingai pokalbį užbaigia Vee.

„Stereo MCs“ (nuotr. Organizatorių)„Stereo MCs“ (nuotr. Organizatorių)

Stereo MCs – „Connected“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų