• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas po iškovoto Lietuvos Didžiosios taurės trofėjaus su „Kauno diena“ pasidalijo mintimis apie rungtynes su principiniu varžovu Vilniaus „Lietuvos rytu“ rašo kaunodiena.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilniaus „Siemens“ arenoje krepšinis prasideda nuo teisėjų. Per pirmuosius du kėlinius jie leido žaisti „vos vos ne taip“, praktiškai išjungė iš žaidimo abu brolius Lavrinovičius ir dėl klaidų atėmė iš „žalgiriečių“ 12 taškų. Antroje rungtynių dalyje teisėjas Večerskis su dviem „grybais“ toliau tęsė klaidų maratoną..

REKLAMA

Džiugina tai, kad „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza nesutriko, kai varžovai ėmė tolti ir nepabijojo išleisti į aikštę komandos naujoko Jeffo Foote'o. Per tą laiką mūsų krepšininkai ne tik panaikino 9 taškų skirtumą, bet ir pirmavo 1 tašku.

Nepaisant to, kad nebuvo Manto Kalniečio, jį deramai pakeitė Rimantas Kaukėnas, Marko Popovičius, kuris tritaškiu išlygino rungtynių rezultatą. Taip pat naudingai žaidė abu broliai, komandos kapitonas Paulius Jankūnas ir jų partneriai. Jų pastangomis pavyko iš varžovų panosės ištraukti lygiąsias ir iškovoti antrąjį šio sezono prizą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų